Steam Steam para iadesi ne zaman gelir?

Umut Renas

Femtopat
Daha fazla  
6 Ekim'de 450TL'ye Bannerlord almıştım indirime girince iade edip indirimli fiyatını almak istedim ve 3 gündür iadem kartıma gelmedi. İndirim 7 saat sonra sona erecek indirimi kaçırmam sorun değil 20 Kasım'dan önce, Steam Türkiye'den çekilmeden iadem geri gelir mi?

Banka'ya göre değişebiliyor hocam.

Maalesef iade gelene kadar Steam dolara çevrilir..

Steam Türkiye'den çekilmiyor. Para birimi değişiyor. 20 Kasım'dan sonra iade edebilmeye, Steam'i Türkçe kullanabilmeye ve destek alabilmeye devam edeceksiniz. Zaten iade ne zaman kabul olursa olsun kartınıza oyunu aldığınız tutar iade edilir. Eksik ya da fazla değil.

Benimki 13 günde gelmişti artık desteğe yazacaktım. 2 haftaya yakın oluyor yani.

Kesin olmamakla beraber tahmin veriyorum: 17-18 Kasım.

Umarım tahmininiz olur teşekkürler.

Anladım hocam peki Steam dolara geçince 450 TL olan Bannerlord'da fiyat değişimi nasıl olur?

Anladım hocam peki Steam dolara geçince 450 TL olan Bannerlord'da fiyat değişimi nasıl olur?

Firma Türkiye'ye ait diye biliyorum, o yüzden zam yapacaklarını sanmıyorum; muhtemelen fiyatı aynı kalır. Zaten şu an da tam fiyat olarak ABD'de 35 Dolara satılırken bizde ise 15 Dolara (450₺) satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…