A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.970 Çözümler 11 27 Mayıs 2023 #211 Kromish dedi: Geçmiş olsun kanka. Koleksiyon kartları envanterinde 1 hafta beklemeden rozet işlenirse 1 hafta takas&pazar banı oluyor gelen eşyaların. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey yok. Sen, koleksiyon kartlarını işlemeden önce 1 hafta bekliyorsun. O, koleksiyon kartlarını işledikten sonra 1 hafta bekliyor.
Kromish dedi: Geçmiş olsun kanka. Koleksiyon kartları envanterinde 1 hafta beklemeden rozet işlenirse 1 hafta takas&pazar banı oluyor gelen eşyaların. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey yok. Sen, koleksiyon kartlarını işlemeden önce 1 hafta bekliyorsun. O, koleksiyon kartlarını işledikten sonra 1 hafta bekliyor.
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.794 Çözümler 6 27 Mayıs 2023 #212 AGI dedi: Değişen bir şey yok. Sen, koleksiyon kartlarını işlemeden önce 1 hafta bekliyorsun. O, koleksiyon kartlarını işledikten sonra 1 hafta bekliyor. Genişletmek için tıkla... Bir şey değiştiğini söylemedim zaten. Arkadaşa işlerin nasıl yürüdüğünü öğretiyorum sadece.
AGI dedi: Değişen bir şey yok. Sen, koleksiyon kartlarını işlemeden önce 1 hafta bekliyorsun. O, koleksiyon kartlarını işledikten sonra 1 hafta bekliyor. Genişletmek için tıkla... Bir şey değiştiğini söylemedim zaten. Arkadaşa işlerin nasıl yürüdüğünü öğretiyorum sadece.
S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 18 Haziran 2023 #213 Bu common, uncommon gibi şeyleri nereden görebiliyoruz?
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.794 Çözümler 6 18 Haziran 2023 #214 Synxd dedi: Bu common, uncommon gibi şeyleri nereden görebiliyoruz? Genişletmek için tıkla... Common normal arkaplan oluyor, uncommon'da seyrek yazıyor.
Synxd dedi: Bu common, uncommon gibi şeyleri nereden görebiliyoruz? Genişletmek için tıkla... Common normal arkaplan oluyor, uncommon'da seyrek yazıyor.
S Synxd Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 5 18 Haziran 2023 #215 Kromish dedi: Common normal arka plan oluyor, Uncommon'da seyrek yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yani görsellerdeki gibi hepsinin bir arada bulunduğu yeri nereden görebilirim?
Kromish dedi: Common normal arka plan oluyor, Uncommon'da seyrek yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yani görsellerdeki gibi hepsinin bir arada bulunduğu yeri nereden görebilirim?
5 57beam Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #216 Synxd dedi: Yani görsellerdeki gibi hepsinin bir arada bulunduğu yeri nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama yeni gördüm mesajı. Oyun itemlarını steamcardexchange*net sitesinde bu şekilde görebiliyorsunuz.
Synxd dedi: Yani görsellerdeki gibi hepsinin bir arada bulunduğu yeri nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama yeni gördüm mesajı. Oyun itemlarını steamcardexchange*net sitesinde bu şekilde görebiliyorsunuz.