Rehber Steam Para Katlama Şansı

Siz yukarıda 6 kart göstermişssiniz fakat 10 kart var. Eklemiş olayım yapacak arkadaşlar için.
2 defa denedim. İkisinde de okita and yamanami çıktı. 50TL boşa gitti anlayacağınız.

Siz yukarıda 6 kart göstermişssiniz fakat 10 kart var. Eklemiş olayım yapacak arkadaşlar için.
2 defa denedim. İkisinde de okita and yamanami çıktı. 50TL boşa gitti anlayacağınız.
Kartları tam fotoğraf olarak eklemiştim fakat yarım olarak gelmiş fotoğrafı kopyalarken sorun olmuş sanırım.
Kusura bakmayın hocam.
Diğer kartlarla beraber 1.76 dolar.
Sizin adınıza üzüldüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartları tam fotoğraf olarak eklemiştim fakat yarım olarak gelmiş fotoğrafı kopyalarken sorun olmuş sanırım.
Kusura bakmayın hocam.
Diğer kartlarla beraber 1.76 dolar.
Sizin adınıza üzüldüm
Hocam Tokyo arkaplanı çıktı fakat sadece 10 cevhere dönüştürülüyor. Ne yapmam lazım? Bakiyeye çeviremiyor muyuz?

Fiyatına göre çıkma şansı değişiyor herhalde. Normalde her zaman yaygın olan düşer. Ben de yapacaktım ama kartları görünce riskli geldiği için hiç bulaşmadım.

Kara geçtim ama kartı satamıyorum takas banı var 1 haftalık. Ama takas banı eşyayı satmayı engellemiyordu ben bildiğim kadarıyla yoksa bu sadece takas yolu ile elde ettiğimiz ve satın aldığımız öğeler için mi istisna? 1 hafta bittikden sonra arka planı sata bilicekmiyim?

Evet satabilirsiniz.

Şu anki piyasaya bakarsak kâr yapabilir miyiz bu yöntem ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…