6 Saat oldu. Biliyorum daha beklemeliyim fakat Portal'i iade edince hemen gelmisti para. Hemen derken 1 saat sonra. ETS 2'yi iade ettim yarin cevap verdiler paraniz ** ile biten kartiniza iade olmustur dedi. Fakat para yok. Ne yapabilirim?
Karta iade olunca bankaya bağlı olarak biraz bekleme olur. Yani Steam ile bir ilgisi yok Steam parayı iade etmiş, banka da sizin karta parayı yükleyecek. Tahmini 1 2 gün sürer.
6 Saat oldu. Biliyorum daha beklemeliyim fakat Portal'i iade edince hemen gelmisti para. Hemen derken 1 saat sonra. ETS 2'yi iade ettim yarin cevap verdiler paraniz ** ile biten kartiniza iade olmustur dedi. Fakat para yok. Ne yapabilirim?
Onlar parayı iade etmiştir lakin banka, hesabına yansıtmamıştır. Ki iade yansımaları hafta içi iş saatleri içerisinde oluyor. Banka, 1-7 iş günü içerisinde gelen iadeyi hesabına yansıtır merak etme.