Steam'dan yanlışlıkla 2 tane 20 TL'lik cüzdan kodu satın almıştım. Birini iade ettim mail şimdi geldi iade ettik diye. Steam cüzdanımdan çekmişler parayı ama karta iade etmemişler ne yapabiliim?
Adamlar iade ettik diye mail göndermemiş ki. 7 ile 14 gün arasında iade edilecektir paranız demiş. Kaç gün oldu bu maili atalı Steam? Mailde dedikleri gibi 7-14 gün arası para iadesini yaparlar kartınıza. Hemen iade yapmıyorlar.
Steam'dan yanlışlıkla 2 tane 20 TL'lik cüzdan kodu satın almıştım. Birini iade ettim mail şimdi geldi iade ettik diye. Steam cüzdanımdan çekmişler parayı ama karta iade etmemişler ne yapabiliim?
Gelen mail:
Adamlar iade ettik diye mail göndermemiş ki. 7 ile 14 gün arasında iade edilecektir paranız demiş. Kaç gün oldu bu maili atalı Steam? Mailde dedikleri gibi 7-14 gün arası para iadesini yaparlar kartınıza. Hemen iade yapmıyorlar.
Gelen mail:
Adamlar iade ettik diye mail göndermemiş ki. 7 ile 14 gün arasında iade edilecektir paranız demiş. Kaç gün oldu bu maili atalı Steam? Mailde dedikleri gibi 7-14 gün arası para iadesini yaparlar kartınıza.
Dediğim gibi 7 ile 14 gün arasında para hesabınıza yatar. Yatmadığı taktirde yardım istemek için burada konu açabilir ya da Steam'e ticket atabilirsiniz. Şu anlık beklemeniz en doğrusu. Bana 1 haftada gelmişti. Parayı iade etmek için 8 günleri var.