vettel05 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 284 31 Aralık 2020 #11 CharWyns dedi: parlağının pazarda satış listelemesi bulunmuyor malesef, bakabilirsiniz isterseniz (Devil`s Child) Eki Görüntüle 809572 Genişletmek için tıkla... Pazarlanamaz dediği için satamazsınız ve etiketlerde yaygın yazıyor ondan dolayı pek değerli değil zaten.
CharWyns dedi: parlağının pazarda satış listelemesi bulunmuyor malesef, bakabilirsiniz isterseniz (Devil`s Child) Eki Görüntüle 809572 Genişletmek için tıkla... Pazarlanamaz dediği için satamazsınız ve etiketlerde yaygın yazıyor ondan dolayı pek değerli değil zaten.
CharWyns Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 121 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #12 vettel05 dedi: Pazarlanamaz dediği için satamazsınız ve etiketlerde yaygın yazıyor ondan dolayı pek değerli değil zaten. Genişletmek için tıkla... Dönüt için teşekkür ederim.
vettel05 dedi: Pazarlanamaz dediği için satamazsınız ve etiketlerde yaygın yazıyor ondan dolayı pek değerli değil zaten. Genişletmek için tıkla... Dönüt için teşekkür ederim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.494 Çözümler 776 31 Aralık 2020 #13 Gördügüm kadariyla oyun Steam'den kaldirilmis. Eger durum böyleyse Steam'den kaldirilan oyunlarin kartlarini satamiyorsunuz. Sadece takaslayabilirsiniz.
Gördügüm kadariyla oyun Steam'den kaldirilmis. Eger durum böyleyse Steam'den kaldirilan oyunlarin kartlarini satamiyorsunuz. Sadece takaslayabilirsiniz.
CharWyns Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 121 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #14 vettel05 dedi: Pazarlanamaz dediği için satamazsınız ve etiketlerde yaygın yazıyor ondan dolayı pek değerli değil zaten. Genişletmek için tıkla... Kartın pazar banı bitince pazarlanamaz yazısı kalktı. Şuanda satabiliyorum galiba değil mi ?
vettel05 dedi: Pazarlanamaz dediği için satamazsınız ve etiketlerde yaygın yazıyor ondan dolayı pek değerli değil zaten. Genişletmek için tıkla... Kartın pazar banı bitince pazarlanamaz yazısı kalktı. Şuanda satabiliyorum galiba değil mi ?
vettel05 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 284 6 Ocak 2021 #15 CharWyns dedi: Eki Görüntüle 819593Eki Görüntüle 819594 Kartın pazar banı bitince pazarlanamaz yazısı kalktı. Şuanda satabiliyorum galiba değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet şuan satabilirsiniz.
CharWyns dedi: Eki Görüntüle 819593Eki Görüntüle 819594 Kartın pazar banı bitince pazarlanamaz yazısı kalktı. Şuanda satabiliyorum galiba değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet şuan satabilirsiniz.
CharWyns Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 121 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #16 vettel05 dedi: Evet şuan satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
bugra.tf Femtopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 52 6 Ocak 2021 #17 Normal kart fiyatı kaç liraysa ona göre 1-2 lira arttırarak satın hocam çok fazla alıcısı olacağını sanmıyorum.
Normal kart fiyatı kaç liraysa ona göre 1-2 lira arttırarak satın hocam çok fazla alıcısı olacağını sanmıyorum.