xDeadXD Hectopat Katılım 28 Ekim 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar ben Steam'da parolamı hatırla yapıyorum, bilgisayarı yeniden başlattığımda yeniden istiyor. Sorun nedir sizce? Cevaplarınızı bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2018
Arkadaşlar ben Steam'da parolamı hatırla yapıyorum, bilgisayarı yeniden başlattığımda yeniden istiyor. Sorun nedir sizce? Cevaplarınızı bekliyorum
cpt Ghost Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 5 20 Kasım 2020 #2 Yok mu bilen biri? Ben de aynı sorunu yaşıyorum
Emirhan Korkmaz Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 12 31 Ekim 2021 #3 Sol üstten ayarlar kısmına gidin oradan hesap seçeneğine tıklayın alt kısımda hesap bilgilerimi bu bilgisayara kaydetme seçeneği var eğer o tikli ise tiki kaldırın sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.
Sol üstten ayarlar kısmına gidin oradan hesap seçeneğine tıklayın alt kısımda hesap bilgilerimi bu bilgisayara kaydetme seçeneği var eğer o tikli ise tiki kaldırın sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.