P pawlayaa Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #1 Steam'de pazara item koymuştum. Steam guard etkin olmadıgı için etkinleştirdim ve 14 gün bekletti. Şimdi tekrar pazardan kaldırıp düşük fiyata koymak istiyorum. Kaldırıp tekrar koyar isem tekrar 14 gün beklemek zorunda kalır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2020
Steam'de pazara item koymuştum. Steam guard etkin olmadıgı için etkinleştirdim ve 14 gün bekletti. Şimdi tekrar pazardan kaldırıp düşük fiyata koymak istiyorum. Kaldırıp tekrar koyar isem tekrar 14 gün beklemek zorunda kalır mıyım?
James Donkey Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 462 Yer Leiden 17 Mart 2020 #2 Yanlış Bilgilendirme Evet. Artı 0 Eksi
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 17 Mart 2020 #3 pawlayaa dedi: Steam guard etkin olmadıgı için etkinleştirdim ve 14 gün bekletti. Genişletmek için tıkla... Hayır, tekrardan bekletmez. Artık dilediğiniz gibi item koyabilirsiniz, kasa vs. satabilirsiniz. Artı 0 Eksi
pawlayaa dedi: Steam guard etkin olmadıgı için etkinleştirdim ve 14 gün bekletti. Genişletmek için tıkla... Hayır, tekrardan bekletmez. Artık dilediğiniz gibi item koyabilirsiniz, kasa vs. satabilirsiniz.