B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 9 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar bana Team Fortress 2' den 5 adet item düştü. Bunların satılıp satılamayacağını nasıl anlarım ? Bu itemları satabilir miyim ? İtem'lar: - Mann Co. Mühimmat Kutusu #92. Seri - Üzgün Ruh Gargoyle - Kabile Sustalısı - Tahliye İhbarı - Temizleyicinin Kısa Tüfeği
Arkadaşlar bana Team Fortress 2' den 5 adet item düştü. Bunların satılıp satılamayacağını nasıl anlarım ? Bu itemları satabilir miyim ? İtem'lar: - Mann Co. Mühimmat Kutusu #92. Seri - Üzgün Ruh Gargoyle - Kabile Sustalısı - Tahliye İhbarı - Temizleyicinin Kısa Tüfeği
nonameaccount Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 344 9 Kasım 2015 #2 Envanterde üzerlerine tıkladığında yazar zaten, takas edilebilir, satılabilir diye.
B Bi Arkadaşa Bakıcaktım Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 826 9 Kasım 2015 #3 nonameaccount dedi: Envanterde üzerlerine tıkladığında yazar zaten, takas edilebilir, satılabilir diye. Genişletmek için tıkla... Benim hepsinin üstünde takas edilemez yazıyor. Mesela işte Steam'den envanterden tıklıyorum sağ tarafta bilgiler çıkıyorya işte orada "(Takas Edilemez)" yazıyor. Hepsi şimdi elimde mi kaldı ?
nonameaccount dedi: Envanterde üzerlerine tıkladığında yazar zaten, takas edilebilir, satılabilir diye. Genişletmek için tıkla... Benim hepsinin üstünde takas edilemez yazıyor. Mesela işte Steam'den envanterden tıklıyorum sağ tarafta bilgiler çıkıyorya işte orada "(Takas Edilemez)" yazıyor. Hepsi şimdi elimde mi kaldı ?
nonameaccount Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 344 9 Kasım 2015 #4 Evet. Bende de öyle bir sürü eşya var. Oyun içinde kullanılmıyorsa pek bir işe yaramıyorlar.