Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #11 Recx and Flex dedi: Steam desteğe başvur emin ol çözerler ve para yükledinmi son 1 ay içerisinde? Genişletmek için tıkla... Yazın bir 70 80 TL falan yükledim. O zamanda açılmadı.
Recx and Flex dedi: Steam desteğe başvur emin ol çözerler ve para yükledinmi son 1 ay içerisinde? Genişletmek için tıkla... Yazın bir 70 80 TL falan yükledim. O zamanda açılmadı.
EmirhanG Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 295 Çözümler 1 17 Aralık 2020 #12 Recx and Flex dedi: Steam desteğe başvur emin ol çözerler ve para yükledinmi son 1 ay içerisinde? Böyle bir şey yok yanlış yönlendirme satabilirsin fakat 15 gün bekliyor... Genişletmek için tıkla... Steam Guard olmadan pazar kullanılmıyor diye biliyorum. EmirhanG dedi: Steam Guard olmadan pazar kullanılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: Takas ve Pazar Kısıtlamaları support.steampowered.com EmirhanG dedi: Steam Guard olmadan pazar kullanılmıyor diye biliyorum. Steam Destek :: Takas ve Pazar Kısıtlamaları support.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Steam Guard'ın etkin olmaması diye madde var.
Recx and Flex dedi: Steam desteğe başvur emin ol çözerler ve para yükledinmi son 1 ay içerisinde? Böyle bir şey yok yanlış yönlendirme satabilirsin fakat 15 gün bekliyor... Genişletmek için tıkla... Steam Guard olmadan pazar kullanılmıyor diye biliyorum. EmirhanG dedi: Steam Guard olmadan pazar kullanılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: Takas ve Pazar Kısıtlamaları support.steampowered.com EmirhanG dedi: Steam Guard olmadan pazar kullanılmıyor diye biliyorum. Steam Destek :: Takas ve Pazar Kısıtlamaları support.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Steam Guard'ın etkin olmaması diye madde var.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #13 Bak bu aklıma gelmedi teşekkür ederim süre bitince bakacağım.
EmirhanG Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 295 Çözümler 1 17 Aralık 2020 #14 Esdeath.xyz dedi: Bak bu aklıma gelmedi teşekkür ederim süre bitince bakacağım. Genişletmek için tıkla... Olursa yaz, merak ettim.
Esdeath.xyz dedi: Bak bu aklıma gelmedi teşekkür ederim süre bitince bakacağım. Genişletmek için tıkla... Olursa yaz, merak ettim.