E-posta Guard kullanırken Steam hesabımıza başka bir cihazdan giriş yapınca ve topluluk pazarını kullanmaya çalışınca 15 gün bekleme süresi veriyordu diye hatırlıyorum. Doğru mudur hocam?
E-posta guard kullanırken Steam hesabımıza başka bir cihazdan giriş yapınca ve topluluk pazarını kullanmaya çalışınca 15 gün bekleme süresi veriyordu diye hatırlıyorum. Doğru mudur hocam?
Yetkilendirilmis olan cihazlarda herhangi bir kisitlama uygulanmiyor. Onun haricinde 7 gün boyunca takas ve Pazar yasagi uygulaniyor.
Ayrica;
"İstisnalar: Eğer hesabınızda en az 7 gündür Steam Guard Mobil Doğrulayıcı varsa, yeni bir cihaz ya da yeni bir bilgisayar kullanmanız durumunda herhangi bir takas ya da Topluluk Pazarı kısıtlaması olmayacaktır. Bunun nedeni, takas ve Pazar listelemelerini mobil uygulama üzerinden onaylayacak olmanızdır."
Sağ olun hocam, bununla karıştırmışım. Uzun süredir mobil doğrulayıcı kullanıyorum da, e-posta ile kullanılan doğrulayıcıdaki bu şey aklıma takılmıştı, sorayım dedim. Bu kısmı gözden kaçırmışım.