T Tunahan Akkaya Centipat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar Steam'dan PES 2020 aldım. Ama her şeyi lisanslı yapmak ıstıyorum. Sızde varsa atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2020
Arkadaşlar Steam'dan PES 2020 aldım. Ama her şeyi lisanslı yapmak ıstıyorum. Sızde varsa atar mısınız?
Méticuleux Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 444 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2020 #2 Google'a PES 20 lisans yaması yazınca bir sürü pes forumunda paylaşılmış bir sürü yama buldum. Konu açmadan önce Google kullanırsanız daha hızlı sonuç alabilirsiniz. PES 2020 PC Lisans Yaması v1 [YENİ] - TurkceSpiker.Com Pes ve FIFA Serileri Turkce Spiker ve Turkce Yamalar Sitesi www.turkcespiker.com Artı 0 Eksi
Google'a PES 20 lisans yaması yazınca bir sürü pes forumunda paylaşılmış bir sürü yama buldum. Konu açmadan önce Google kullanırsanız daha hızlı sonuç alabilirsiniz. PES 2020 PC Lisans Yaması v1 [YENİ] - TurkceSpiker.Com Pes ve FIFA Serileri Turkce Spiker ve Turkce Yamalar Sitesi www.turkcespiker.com