Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2018 #1 Selam arkadaşlar. Steam'de kullanmak üzere aşağıdaki resimdeki üst kısımdaki yazı yerine R_X0NK alt kısımdaki yazı bölümüne CS:GO&More! yazabilir misiniz? Ben yapamıyorum da Şimdiden teşekkürler
Selam arkadaşlar. Steam'de kullanmak üzere aşağıdaki resimdeki üst kısımdaki yazı yerine R_X0NK alt kısımdaki yazı bölümüne CS:GO&More! yazabilir misiniz? Ben yapamıyorum da Şimdiden teşekkürler
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Ağustos 2018 #2 Evet bunu yapabilirim Aktifsen yapayım
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2018 #3 redcenter dedi: Evet bunu yapabilirim Aktifsen yapayım Genişletmek için tıkla... Evet aktifim. Teşekkürler. Aslında isim değişti. Viyanalı Yiğit Paşa yazabilirmisin
redcenter dedi: Evet bunu yapabilirim Aktifsen yapayım Genişletmek için tıkla... Evet aktifim. Teşekkürler. Aslında isim değişti. Viyanalı Yiğit Paşa yazabilirmisin
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Ağustos 2018 #4 Yazabilirimde isim çok uzun olduğundan daralma olacaktır. Daha kısa bir isim söyleyiniz.
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2018 #5 redcenter dedi: Yazabilirimde isim çok uzun olduğundan daralma olacaktır. Daha kısa bir isim söyleyiniz. Genişletmek için tıkla... Üste Yiğit Paşa alt kalsa da olur
redcenter dedi: Yazabilirimde isim çok uzun olduğundan daralma olacaktır. Daha kısa bir isim söyleyiniz. Genişletmek için tıkla... Üste Yiğit Paşa alt kalsa da olur
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Ağustos 2018 #6 Tamam, yapınca göndereceğim Hocam bir sorum olacak bu neyin logosu, ona göre font araması yapmam lazım.
Tamam, yapınca göndereceğim Hocam bir sorum olacak bu neyin logosu, ona göre font araması yapmam lazım.