w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Şubat 2023 #1 Dostlar iyi geceler, az önce 2K'ya profil arka planı aldım sanıyordum fakat o başka bir şeymiş. Küçük profil arka planı zannederek aldım. Oysa profil arka planıymış İade etmek gibi bir şey var mı? En azından destek ile bir konuşsam.
Dostlar iyi geceler, az önce 2K'ya profil arka planı aldım sanıyordum fakat o başka bir şeymiş. Küçük profil arka planı zannederek aldım. Oysa profil arka planıymış İade etmek gibi bir şey var mı? En azından destek ile bir konuşsam.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 7 Şubat 2023 #2 Steam puanı ile aldıysanız iade edemezsiniz.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 7 Şubat 2023 #4 Puan Dükkani icerikleri iade edilemiyor. Alirken iade icin uygun degildir diye belirtiyorlar zaten.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #5 Maalesef hocam.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 7 Şubat 2023 #6 Normalde iade edemiyorsunuz ama yakın zamanda aldığınız bir oyunu iade ettikten sonra yeterli puan yoksa otomatik iade oluyor. Deneyebilirsiniz.
Normalde iade edemiyorsunuz ama yakın zamanda aldığınız bir oyunu iade ettikten sonra yeterli puan yoksa otomatik iade oluyor. Deneyebilirsiniz.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Şubat 2023 #7 reptile dedi: Puan Dükkani icerikleri iade edilemiyor. Alirken iade icin uygun degildir diye belirtiyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konu da 2 yıl önce ki adam şöyle demişti "bana 1 kerelik iade ettiler" demiş, ben de şansımı denemek istedim. 246941 dedi: Normalde iade edemiyorsunuz ama yakın zamanda aldığınız bir oyunu iade ettikten sonra yeterli puan yoksa otomatik iade oluyor. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam puan otomatik geliyor mu? oyunu iade ederim, ama ya olmazsa?
reptile dedi: Puan Dükkani icerikleri iade edilemiyor. Alirken iade icin uygun degildir diye belirtiyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konu da 2 yıl önce ki adam şöyle demişti "bana 1 kerelik iade ettiler" demiş, ben de şansımı denemek istedim. 246941 dedi: Normalde iade edemiyorsunuz ama yakın zamanda aldığınız bir oyunu iade ettikten sonra yeterli puan yoksa otomatik iade oluyor. Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam puan otomatik geliyor mu? oyunu iade ederim, ama ya olmazsa?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 7 Şubat 2023 #8 @w1llard Olabilir. Destek ekibi bazen kafasina göre is yapabiliyor. Buna sahsen cok denk geldim. Isterseniz sansinizi deneyin.
@w1llard Olabilir. Destek ekibi bazen kafasina göre is yapabiliyor. Buna sahsen cok denk geldim. Isterseniz sansinizi deneyin.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 7 Şubat 2023 #9 w1llard dedi: Hocam bir konu da 2 yıl önce ki adam şöyle demişti "bana 1 kerelik iade ettiler" demiş, ben de şansımı denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Şansınızı denemek istiyorsanız buraya konu açmanız saçma. Desteğe yazın muhtemelen etmezler ama belki dediğiniz gibi 1 kerelik iade edebilirler.
w1llard dedi: Hocam bir konu da 2 yıl önce ki adam şöyle demişti "bana 1 kerelik iade ettiler" demiş, ben de şansımı denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Şansınızı denemek istiyorsanız buraya konu açmanız saçma. Desteğe yazın muhtemelen etmezler ama belki dediğiniz gibi 1 kerelik iade edebilirler.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Şubat 2023 #10 Hollywoo dedi: Şansınızı denemek istiyorsanız buraya konu açmanız saçma. Desteğe yazın muhtemelen etmezler ama belki dediğiniz gibi 1 kerelik iade edebilirler. Genişletmek için tıkla... İşte hocam nereden açacağım? konu da anlatmak istedim, nereden yazacağım? reptile dedi: @w1llard Olabilir. Destek ekibi bazen kafasina göre is yapabiliyor. Buna sahsen cok denk geldim. Isterseniz sansinizi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden desteği açabilirim? bu arada MisakiTaro'nun dediği olabilir mi?
Hollywoo dedi: Şansınızı denemek istiyorsanız buraya konu açmanız saçma. Desteğe yazın muhtemelen etmezler ama belki dediğiniz gibi 1 kerelik iade edebilirler. Genişletmek için tıkla... İşte hocam nereden açacağım? konu da anlatmak istedim, nereden yazacağım? reptile dedi: @w1llard Olabilir. Destek ekibi bazen kafasina göre is yapabiliyor. Buna sahsen cok denk geldim. Isterseniz sansinizi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden desteği açabilirim? bu arada MisakiTaro'nun dediği olabilir mi?