Steam profil güzelleştirme

Siz kendi hesabınızdan baktığınızda olmaz zaten. Farklı bir kişi baktığında göremez. Siz her türlü görürsünüz.

Mesela profil linkinizi kopyalayın, Google'a yapıştırın ve bakın.
Tamam teşekkürler.
Siz kendi hesabınızdan baktığınızda olmaz zaten. Farklı bir kişi baktığında göremez. Siz her türlü görürsünüz.

Bu arada dediğiniz gibi tek renge odaklandım olduğunca. Güzel olmuş mu bir bakar mısınız?

Steam hesabımdan çıkıp baktım o kutucuğu işaretlersek oyunlar hiç gözükmüyor orada.

Hesabınızın arka planı güzel olmuş. Ancak çizim vitrini arka planla çok kötü uyum sağlamış. Yeni bir çizim vitrini bakın.
Ben oyun saatlerimi gizlemiştim. Onunla alakalı olabilir belki, onu bir dener misin?

Profili düzenle > gizlilik ayarları > oyun detayları bölümündeki kutucuğu işaretle.
Hocam oyun saatlerimi gizlemek istemiyorum. Sadece son etkinlikler görülmesin istiyorum.

Hocam oyun saatlerimi gizlemek istemiyorum. Sadece son etkinlikler görülmesin istiyorum.
Gizleyince oluyor işte. Gizlemeden olmuyor.

Ayrıca yapsanız bile siz yine her türlü göreceksiniz, profilinize bakanlar göremeyecek. Tıpkı bende olduğu gibi.
Bu arada dediğiniz gibi tek renge odaklandım olduğunca. Güzel olmuş mu bir bakar mısınız?
Fena değil. Çizim vitrinini kaldırsanız daha iyi olur.

Steam hesabımdan çıkıp baktım o kutucuğu işaretlersek oyunlar hiç gözükmüyor orada.
''Kullanıcılar oyun detaylarımı görüntüleyebilse bile oynama süremi her zaman gizli tut.'' Bu seçeneği işaretleyeceksiniz. Bu işaretlerseniz son etkinlikleriniz ve oynadığınız oyunlardaki saate başka kullanıcılar erişemez.

Oyun detaylarını ''Herkese Açık'' yapın.

Ayrıca yapsanız bile siz yine her türlü göreceksiniz, profilinize bakanlar göremeyecek. Tıpkı bende olduğu gibi.
Profilime bakanlar oyun saatlerimi görebilsin istiyorum. Son etkinlikleri ben göreyim sıkıntı yok. Profilime bakanlar son etkinlikleri göremesin, saatlerimi görebilsin istiyorum yani.

Profilime bakanlar oyun saatlerimi görebilsin istiyorum. Son etkinlikleri ben göreyim sıkıntı yok. Profilime bakanlar son etkinlikleri göremesin, saatlerimi görebilsin istiyorum yani.
Tamam, ben de 2 mesajdır ayrı ayrı olmadığını söylüyorum.

3. kez söylüyorum, son etkinliklerin görünmesin istiyorsan ''Kullanıcılar oyun detaylarımı görüntüleyebilse bile oynama süremi her zaman gizli tut.'' seçeneğini işaretlemen gerekiyor.

Bu seçeneği seçtiğinde oyunlardaki saatlerin de gizleniyor. Oyun saatlerim açık kalsın, son etkinlik gözükmesin diye seçenek yok. Varsa da ben bilmiyorum.

Profil linkinizi atar mısınız? Önceden atmış olduğunuza girilmiyorda.

Steam profilini güzelleştirmem için ne önerirsiniz çok fazlaya kaçmamak şartıyla bütçem var steam:solmes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…