Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #1 Merhaba, bir kişiye Steam profil linkimizi yollarsak o kişi o linkten hesabımızı çalabilir mi bunu öğrenmek istiyorum.
Merhaba, bir kişiye Steam profil linkimizi yollarsak o kişi o linkten hesabımızı çalabilir mi bunu öğrenmek istiyorum.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 19 Ekim 2023 #2 Hayır. Steam profil linki herkesin ulaşabileceği bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2023
Lord Alastor Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #3 Things dedi: Hayır. Steam profil linki herkesin ulaşabileceği bir şey. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki teşekkürler.
Things dedi: Hayır. Steam profil linki herkesin ulaşabileceği bir şey. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki teşekkürler.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.182 Makaleler 17 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #4 Lord Alastor dedi: Merhaba, bir kişiye Steam profil linkimizi yollarsak o kişi o linkten hesabımızı çalabilir mi bunu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mümkünatı yok.
Lord Alastor dedi: Merhaba, bir kişiye Steam profil linkimizi yollarsak o kişi o linkten hesabımızı çalabilir mi bunu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mümkünatı yok.