Fallen_Kingdom Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 296 Yer İtalica 30 Aralık 2022 #1 Başlıkta belirttiğim gibi VAC banlı hesaba Steam profil ödülü gönderme sıkıntı oluşturur mu?
Alquard Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 374 Çözümler 19 30 Aralık 2022 #2 Fallen_Kingdom dedi: Başlıkta belirttiğim gibi VAC banlı hesaba Steam profil ödülü gönderme sıkıntı oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Vac banlı hesaplarla takas yapamıyorsunuz diye biliyorum, profil ödülü göndermek takas ile ilgili mi bilmiyorum.
Fallen_Kingdom dedi: Başlıkta belirttiğim gibi VAC banlı hesaba Steam profil ödülü gönderme sıkıntı oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Vac banlı hesaplarla takas yapamıyorsunuz diye biliyorum, profil ödülü göndermek takas ile ilgili mi bilmiyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.644 Makaleler 21 Çözümler 97 30 Aralık 2022 #3 Bir şey olmaz VAC banı sadece oyunu ilgilendirir hesabı değil.