Steam "Profil verileri yüklenemedi, lütfen daha sonra tekrar deneyin" hatası

ofacs

Femtopat
Daha fazla  
Son 3-4 gündür Steam profilime girdiğimde bu hatayı alıyorum sadece bende olan bir sorun. Topluluk benim profilimi göremiyor DNS ayarlarını değiştirdim yine faydası olmadı sebebi nedir acaba?

Dosya Ekleri

• steam.PNG
    steam.PNG
    31,1 KB · Görüntüleme: 554
Profil fotoğrafınız yok, adınız Steam ID olarak gözüküyor. Bu normalde hesabınız silindiğinde olur.

Aslında var, ama sorunda bu 2016'dan beri sıkıntı çıkartmayan hesap ne olduda böyle gözüküyor hata veriyor onu anlamıyorum. Heabımda bu normal Steam'de çok sıkıntı çıkartmıyor ama Chrome'dan girince bahsettiğiniz Steam ID şeklinde gözüküyor.

Dosya Ekleri

• fsdf.PNG
    fsdf.PNG
    928,2 KB · Görüntüleme: 474
Aslında var, ama sorunda bu 2016'dan beri sıkıntı çıkartmayan hesap ne oldu da böyle gözüküyor, hata veriyor onu anlamıyorum. Hesabımda bu normal Steam'de çok sıkıntı çıkartmıyor ama Chrome'dan girince bahsettiğiniz Steam ID şeklinde gözüküyor.
ID'den Steam hesabınıza baktım bende de yüklenmedi. Hesap ile alakalı bir sıkıntı gibi duruyor:

profil verileri yüklenemedi steam.png

Evet topluluk göremiyor bu şekilde sadece profilime erişim sağlayamıyorum topluluk pazarı, mağazı gibi sekmelerde hiçbir problem yok. Ayrıca oyunlara girerken de sıkıntı yaşamıyorum olması gerektiği gibi.

Evet araştırmıştım hiçbir yerde böyle bir sorun yok umarım geçicidir.
Şimdi bunun hakkında konular açılmaya başladı, sadece sizde yokmuş. Demek ki geçici bir sorun.

Şimdi bunun hakkında konular açılmaya başladı, sadece sizde yokmuş. Demek ki geçici bir sorun.

Teşekkür ederim, korkum biraz dinli :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı