ofacs
Femtopat
Daha fazla
Profil fotoğrafınız yok, adınız Steam ID olarak gözüküyor. Bu normalde hesabınız silindiğinde olur.
ID'den Steam hesabınıza baktım bende de yüklenmedi. Hesap ile alakalı bir sıkıntı gibi duruyor:Aslında var, ama sorunda bu 2016'dan beri sıkıntı çıkartmayan hesap ne oldu da böyle gözüküyor, hata veriyor onu anlamıyorum. Hesabımda bu normal Steam'de çok sıkıntı çıkartmıyor ama Chrome'dan girince bahsettiğiniz Steam ID şeklinde gözüküyor.
Çok garip, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Pek bir şey söyleyemeyeceğim. Steam destek belki bir çözüm önerebilir bunun hakkında. Geçici bir sorun da olabilir.
Şimdi bunun hakkında konular açılmaya başladı, sadece sizde yokmuş. Demek ki geçici bir sorun.Evet araştırmıştım hiçbir yerde böyle bir sorun yok umarım geçicidir.
Şimdi bunun hakkında konular açılmaya başladı, sadece sizde yokmuş. Demek ki geçici bir sorun.
Steam hesabı buga girdi
Sıradan bir günde Steam hesabıma girdim ancak profilime vs tıkladığım zaman bağlantı hatası alıyorum. Desteğe vs. girmek istediğimde benden kullanıcı adı şifre ve Steam Guard istiyor, doğru yazıyorum ancak hiçbir şekilde kabul etmiyor. Oyunlara girip oynayabiliyorum. Hatayı ekte de belirttim...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.