letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.142 Çözümler 9 Yer Saratov 23 Aralık 2020 #11 Seradotwav dedi: Üzüm, üzüme baka baka kararır? Genişletmek için tıkla... Ne yani ben de mi hile açıp VAC yiyeceğim. Evet bot oluyorlar ama satıcının yazdığı açıklamaya güvenerek almıştım.
Seradotwav dedi: Üzüm, üzüme baka baka kararır? Genişletmek için tıkla... Ne yani ben de mi hile açıp VAC yiyeceğim. Evet bot oluyorlar ama satıcının yazdığı açıklamaya güvenerek almıştım.
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 23 Aralık 2020 #12 Seradotwav dedi: Sanmıyorum, arkadaş falan eklerseniz sıkıntı çıkma olasılığı var. Genişletmek için tıkla... Arkadaş eklersen de hiçbir sıkıntı çıkmaz.
Seradotwav dedi: Sanmıyorum, arkadaş falan eklerseniz sıkıntı çıkma olasılığı var. Genişletmek için tıkla... Arkadaş eklersen de hiçbir sıkıntı çıkmaz.
sampr Decapat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 24 23 Aralık 2020 #13 O hesaplar bu işleri yapan kişilere satılıyor bende eskiden satmıştım tanesini 5 TL'ye aslında onlar eski kullanılmayan hesaplar korkmanıza gerek yok.
O hesaplar bu işleri yapan kişilere satılıyor bende eskiden satmıştım tanesini 5 TL'ye aslında onlar eski kullanılmayan hesaplar korkmanıza gerek yok.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 23 Aralık 2020 #14 letmenow dedi: Ne yani ben de mi hile açıp VAC yiyeceğim? Evet bot oluyorlar ama satıcının yazdığı açıklamaya güvenerek almıştım. Genişletmek için tıkla... Algoritma böyle çalışıyor, yapacak bir şey yok. Ayrıca neden yorum almak ister ki bir insan? Neler yazıyorlar?
letmenow dedi: Ne yani ben de mi hile açıp VAC yiyeceğim? Evet bot oluyorlar ama satıcının yazdığı açıklamaya güvenerek almıştım. Genişletmek için tıkla... Algoritma böyle çalışıyor, yapacak bir şey yok. Ayrıca neden yorum almak ister ki bir insan? Neler yazıyorlar?
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 23 Aralık 2020 #15 Seradotwav dedi: Algoritma böyle çalışıyor, yapacak bir şey yok. Ayrıca neden yorum almak ister ki bir insan? Neler yazıyorlar? Genişletmek için tıkla... Profil güzelleşmesi, Güven Faktörü.
Seradotwav dedi: Algoritma böyle çalışıyor, yapacak bir şey yok. Ayrıca neden yorum almak ister ki bir insan? Neler yazıyorlar? Genişletmek için tıkla... Profil güzelleşmesi, Güven Faktörü.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.142 Çözümler 9 Yer Saratov 23 Aralık 2020 #16 Arkadaşlarım böyle görüyor.
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 23 Aralık 2020 #17 Hiçbir sıkıntı olmaz sadece hesabında kötü gözükür bence. Hala geliyorlarsa yorum yetkisini kapatabilirsin veya sil yorumları.
Hiçbir sıkıntı olmaz sadece hesabında kötü gözükür bence. Hala geliyorlarsa yorum yetkisini kapatabilirsin veya sil yorumları.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 23 Aralık 2020 #18 emree90 dedi: Arkadaş eklersen de hiçbir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış, çıkma olasılığı var. Kesin konuşmayınız efenim.
emree90 dedi: Arkadaş eklersen de hiçbir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış, çıkma olasılığı var. Kesin konuşmayınız efenim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 23 Aralık 2020 #19 emree90 dedi: Güven Faktörü. Genişletmek için tıkla... Profildeki yorumlar güven faktörünü etkilemez.
emree90 dedi: Güven Faktörü. Genişletmek için tıkla... Profildeki yorumlar güven faktörünü etkilemez.
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 23 Aralık 2020 #20 Seradotwav dedi: Yanlış, çıkma olasılığı var. Kesin konuşmayınız efenim. Genişletmek için tıkla... Hocam tecrübeliyim ama sizin de tecrübeniz var mı ? Yapmayın biri VAC yedi arkadaş listenizde diye ban yemek çok saçma.
Seradotwav dedi: Yanlış, çıkma olasılığı var. Kesin konuşmayınız efenim. Genişletmek için tıkla... Hocam tecrübeliyim ama sizin de tecrübeniz var mı ? Yapmayın biri VAC yedi arkadaş listenizde diye ban yemek çok saçma.