PaxYosef Centipat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Böyle profil yapmak için illahi yorumları silmek mi gerekiyor? Yorumları silmeden gizleyemiyor muyuz?
Böyle profil yapmak için illahi yorumları silmek mi gerekiyor? Yorumları silmeden gizleyemiyor muyuz?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 9 Ekim 2022 #2 Profili düzenle yapıp soldaki menüden gizlilik ayarlarına geldiğinizde profilinizdeki yorumları gizlemek için seçenek mevcut. Ama diğer söylediğiniz konuyu tam anlayamadım.
Profili düzenle yapıp soldaki menüden gizlilik ayarlarına geldiğinizde profilinizdeki yorumları gizlemek için seçenek mevcut. Ama diğer söylediğiniz konuyu tam anlayamadım.
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 9 Ekim 2022 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Profili düzenle yapıp soldaki menüden gizlilik ayarlarına geldiğinizde profilinizdeki yorumları gizlemek için seçenek mevcut. Eki Görüntüle 1539409 Ama diğer söylediğiniz konuyu tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş galiba kendisininde yorumları görmemesini istemiş.
Metin Eren Türkmen dedi: Profili düzenle yapıp soldaki menüden gizlilik ayarlarına geldiğinizde profilinizdeki yorumları gizlemek için seçenek mevcut. Eki Görüntüle 1539409 Ama diğer söylediğiniz konuyu tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş galiba kendisininde yorumları görmemesini istemiş.