micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar sizce Steam profilim nasıl? https://steamcommunity.com/id/hennzyy/ Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2023
Cchi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 942 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #2 Bruce Wayne badge'i çok güzel duruyor, ben de alacağım ama caped crusader falan daha mı iyi diye düşünüyorum.
Bruce Wayne badge'i çok güzel duruyor, ben de alacağım ama caped crusader falan daha mı iyi diye düşünüyorum.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 Cchi dedi: Bruce Wayne Badge'i çok güzel duruyor, ben de alacağım ama caped crusader falan daha mı iyi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence yapacaksanız 5.levelini yapın.
Cchi dedi: Bruce Wayne Badge'i çok güzel duruyor, ben de alacağım ama caped crusader falan daha mı iyi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence yapacaksanız 5.levelini yapın.