Steam profilim nasıl?

Oyun önerileri için teşekkürler ama ben Steam'den ziyade Xbox'ı daha fazla kullandığım için çoğu oyunu orada bitirdim. Profil linkini paylaştığım yere gittiğinize göre orada yazmıştım zaten tekrar para ödemeye gerek görmüyorum diye o oyunlara. Siz de inanmak istediğiniz şeye inanın hiç sıkıntı değil ama kavramları karıştırmayın Saygı sonsuza kadar zaten başından beri şahsa ait bir hakaret yok. Aynen öyle şu yaşadığımız ülkeden de belli cahillere laf anlatma durumu. Her neyse benim sinirim yok gayet sakinim hatta gülümsüyorum da çünkü sinirlenecek bir durum yok. İnanın sizden daha fazla oyun oynamışımdır. Sadece Steam profiline göre yorum yapmayın.

Her neyse daha fazla ağzımızın tadı kaçmasın. Bir şey yazarsanız cevap vermem. "Sizin dediğiniz gibi değil cevap vermem." dediğiniz gibi.Uzatmanın bir manası yok. Boş boş ayrı telden çalıp duruyoruz.

Son düzenleme:
Oyunlara ve incelemelerine bakacak kadar incelemiyorum ama genel bir yorum yapmak gerekirse bunlar kötü gözüküyor.

Hangi temada yapmak istediğin anlaşılmıyor. Koymak için görüntüyü bozacak şeyler koyma bence, onun dışında o gri tema güzel.

Hahaha işte bu komikti.

"Sadece Steam profiline göre yorum yapmayın."

Dostum burada sadece Steam profilleri tartışıyoruz. Sen kalkmış gelmiş bunu diyorsun. Nekadar oyun oynadığın umurumda değil. Tilt olduğun konu RDR2'ye yazdığım incelemenin seni darlaması. O kadar sinirlenmişsin ki, profilden önce "RDR 2'yi daha oynamadan yorum yapıp sırf uygunsuz şey için kötü yorum yapmışsın" daha kendin bile oynamadan nasıl bu kadar ayar oldun? Sonra da "O kadar iyi oyun var onları bitirip öne çıkarma yok" demişsin . Bana dediğin gibi "Biraz sakinleşmelisin" bence.

Gözüm yoruldu onun dışında idare eder.

Çok kötü. Orijinal değil, arkadaşlarımın arkadaşlarından baksam illa önüme senin profiline çok benzer bir profil denk gelir. Saçma sapan bir tema yapmışsın. Ak Parti grubundan da eksi puanını verdim.

Fazla efektli hareketli yapayım derken o zaman görüntü kalitesinden feragat ettin. Çünkü ben güzel net arka plan fotoğrafları olan kişiler gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…