Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Steam Community :: Alperen Croft steamcommunity.com Aktif kullanmıyorum hesabı yani oyun vs. al(a)mıyorum. Siz de atın bakarız. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2024
Steam Community :: Alperen Croft steamcommunity.com Aktif kullanmıyorum hesabı yani oyun vs. al(a)mıyorum. Siz de atın bakarız.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 28 Temmuz 2024 #2 Birkaç malum oyun dışında gayet iyi
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 Herkesin kendi zevkine göre profil dizaynı var. Sizinki gibi sade tasarımlar benlik değil mesela. Benimki profili de aşağıya bırakayım. Steam Community :: ŧɧεɱ.√.ŧ™ 〘𝟏𝟖.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟏𝟗〙 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I⠀D ⠀/⠀ᴛ ʜ ᴇ - ᴍ ᴠ ᴛ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀𝓪 𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ᴛ ʜ ᴇ ᴍ ᴠ ᴛ ⠀|⠀ ɪ ɴ ⠀|⠀ ᴠ ᴏ ʀ ᴛ ᴇ x ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ŧɧεɱ.√.ŧ™ ιη νσятєχ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Black Mesa, Xen İle Geri Dönüyor... W steamcommunity.com
Herkesin kendi zevkine göre profil dizaynı var. Sizinki gibi sade tasarımlar benlik değil mesela. Benimki profili de aşağıya bırakayım. Steam Community :: ŧɧεɱ.√.ŧ™ 〘𝟏𝟖.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟏𝟗〙 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I⠀D ⠀/⠀ᴛ ʜ ᴇ - ᴍ ᴠ ᴛ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀𝓪 𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ᴛ ʜ ᴇ ᴍ ᴠ ᴛ ⠀|⠀ ɪ ɴ ⠀|⠀ ᴠ ᴏ ʀ ᴛ ᴇ x ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ŧɧεɱ.√.ŧ™ ιη νσятєχ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Black Mesa, Xen İle Geri Dönüyor... W steamcommunity.com
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 28 Temmuz 2024 #4 insanozor dedi: Gayet iyi bu arada sanırsam The Walking Dead: The Telltale Definitive Series' ı bitirmişsiniz. Ben de Epic Games' den 2-3 ay önce satın almıştım ama hala oynamadım. Oyun indirmeye değer mi hocam ? Genişletmek için tıkla... Bunun için kendi konunuzu açabilirsiniz
insanozor dedi: Gayet iyi bu arada sanırsam The Walking Dead: The Telltale Definitive Series' ı bitirmişsiniz. Ben de Epic Games' den 2-3 ay önce satın almıştım ama hala oynamadım. Oyun indirmeye değer mi hocam ? Genişletmek için tıkla... Bunun için kendi konunuzu açabilirsiniz
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 28 Temmuz 2024 #5 Veli1026 dedi: Herkesin kendi zevkine göre profil dizaynı var. Sizinki gibi sade tasarımlar benlik değil mesela. Benimki profili de aşağıya bırakayım. Steam Community :: ŧɧεɱ.√.ŧ™ 〘𝟏𝟖.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟏𝟗〙 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I⠀D ⠀/⠀ᴛ ʜ ᴇ - ᴍ ᴠ ᴛ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀𝓪 𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ᴛ ʜ ᴇ ᴍ ᴠ ᴛ ⠀|⠀ ɪ ɴ ⠀|⠀ ᴠ ᴏ ʀ ᴛ ᴇ x ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ŧɧεɱ.√.ŧ™ ιη νσятєχ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Black Mesa, Xen İle Geri Dönüyor... W steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Hocam Allah için şurayı düzeltin çok sinir oldum. Bir de likes kısmını favourites yapsanız daha iyi olur.
Veli1026 dedi: Herkesin kendi zevkine göre profil dizaynı var. Sizinki gibi sade tasarımlar benlik değil mesela. Benimki profili de aşağıya bırakayım. Steam Community :: ŧɧεɱ.√.ŧ™ 〘𝟏𝟖.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟏𝟗〙 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I⠀D ⠀/⠀ᴛ ʜ ᴇ - ᴍ ᴠ ᴛ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀𝓪 𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ᴛ ʜ ᴇ ᴍ ᴠ ᴛ ⠀|⠀ ɪ ɴ ⠀|⠀ ᴠ ᴏ ʀ ᴛ ᴇ x ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ŧɧεɱ.√.ŧ™ ιη νσятєχ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Black Mesa, Xen İle Geri Dönüyor... W steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Hocam Allah için şurayı düzeltin çok sinir oldum. Bir de likes kısmını favourites yapsanız daha iyi olur.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #6 Monarch Leviathan dedi: Hocam Allah için şurayı düzeltin çok sinir oldum. Bir de likes kısmını favourites yapsanız daha iyi olur. Eki Görüntüle 2267011 Genişletmek için tıkla... Yazım hatasını düzeltmeyeceğim ama diğer önerinizi değerlendireceğim
Monarch Leviathan dedi: Hocam Allah için şurayı düzeltin çok sinir oldum. Bir de likes kısmını favourites yapsanız daha iyi olur. Eki Görüntüle 2267011 Genişletmek için tıkla... Yazım hatasını düzeltmeyeceğim ama diğer önerinizi değerlendireceğim