E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 Ben şu an bu halini seviyorum ama daha neler ekleyebilirim daha güzel olması için? Steam Community :: Seymen inclusivity resilience acceptance ☮️🙃 steamcommunity.com Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022
Ben şu an bu halini seviyorum ama daha neler ekleyebilirim daha güzel olması için? Steam Community :: Seymen inclusivity resilience acceptance ☮️🙃 steamcommunity.com
Zeu5 Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 908 Makaleler 9 Yer Kanada, Toronto 29 Aralık 2022 #2 Eric Wright dedi: Ben şu an bu halini seviyorum ama daha neler ekleyebilirim daha güzel olması için? Steam Community :: Seymen inclusivity resilience acceptance ☮️🙃 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Hocam profil cercevesi degisebilir bence arka plan rengiyle uygun bir pencere varsa. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022
Eric Wright dedi: Ben şu an bu halini seviyorum ama daha neler ekleyebilirim daha güzel olması için? Steam Community :: Seymen inclusivity resilience acceptance ☮️🙃 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Hocam profil cercevesi degisebilir bence arka plan rengiyle uygun bir pencere varsa.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 29 Aralık 2022 #3 Hocam cerceve değişebilir, bu güzel de daha güzeli olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #4 Bence inceleme vitrinini ödül vitrinine çevirin.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.138 Makaleler 2 Çözümler 16 29 Aralık 2022 #5 Arka plan ile alakalı bir çizim vitrini eklenebilir. Sürprizbozan: Örnek
ayı kapanı Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 833 Çözümler 3 29 Aralık 2022 #6 Bence GTA SS'ini kaldırın hocam tam olmamış gibi oraya. O renk tonlarında daha iyi şeyler bulursan koyulabilir bence. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022
Bence GTA SS'ini kaldırın hocam tam olmamış gibi oraya. O renk tonlarında daha iyi şeyler bulursan koyulabilir bence.
E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #7 Zeu5 dedi: Hocam profil cercevesi degisebilir bence arka plan rengiyle uygun bir pencere varsa. Genişletmek için tıkla... Yok ki hocam zaten Hades profilinin kendi çerçevesi bu. Bir tane daha var o da renkli bayağı. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022
Zeu5 dedi: Hocam profil cercevesi degisebilir bence arka plan rengiyle uygun bir pencere varsa. Genişletmek için tıkla... Yok ki hocam zaten Hades profilinin kendi çerçevesi bu. Bir tane daha var o da renkli bayağı.
E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #8 ayı kapanı dedi: Bence GTA SS'ini kaldırın hocam tam olmamış gibi oraya. O renk tonlarında daha iyi şeyler bulursan koyulabilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam, Hades’ten bir gif koymayı düşünüyorum çizim vitrini olarak. Güzel olur mu?
ayı kapanı dedi: Bence GTA SS'ini kaldırın hocam tam olmamış gibi oraya. O renk tonlarında daha iyi şeyler bulursan koyulabilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam, Hades’ten bir gif koymayı düşünüyorum çizim vitrini olarak. Güzel olur mu?
ayı kapanı Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 833 Çözümler 3 29 Aralık 2022 #9 Eric Wright dedi: Hocam, Hades’ten bir gif koymayı düşünüyorum çizim vitrini olarak. Güzel olur mu? Genişletmek için tıkla... Olabilir gibi hocam. Renk tonları da uyar. Gayet güzel olur gibi.
Eric Wright dedi: Hocam, Hades’ten bir gif koymayı düşünüyorum çizim vitrini olarak. Güzel olur mu? Genişletmek için tıkla... Olabilir gibi hocam. Renk tonları da uyar. Gayet güzel olur gibi.