Steam Steam profilime yazılan yorumlar nedir?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, dün Steam profilime Çince bir şekilde aşk mesajı geldi ve içinde birkaç rakam vardı, yorumu sildim. Bugün yine aynı dakikada 3 tane aşk mesajı gelmiş ve içinde rakamlar var. Bıçak aldığımda bu tür yorumlar geliyordu fakat bir anda neden geldiğini anlamadım. Sizce sebebi nedir?

1676577020255.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dün Steam profilime Çince bir şekilde aşk mesajı geldi ve içinde birkaç rakam vardı, yorumu sildim. Bugün yine aynı dakikada 3 tane aşk mesajı gelmiş ve içinde rakamlar var. Bıçak aldığımda bu tür yorumlar geliyordu fakat bir anda neden geldiğini anlamadım. Sizce sebebi nedir?

Eki Görüntüle 1671479

Hesap çalmak veya etkileşim kasmak.

Çinliler size kayıyor hocam 😀. Steam ayarlarından kapatabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• B80820D4-A18E-45A3-B17E-C7515F9C90BC.jpeg
    B80820D4-A18E-45A3-B17E-C7515F9C90BC.jpeg
    231,3 KB · Görüntüleme: 213
Bıçağı bir siteden mi aldınız?
Aylar önce bynogame'den aldım.

Çinliler size kayıyor hocam 😀. Steam ayarlarından kapatabilirsiniz.
Bot bunlar muhtemelen. Profilinize yorum yapmayı sadece arkadaşlar yapın gizlilik ayarlarından, dışarıdan gelen herkes yorum yazamaz bu sayede.
Benim için yorumların bir sakıncası yok silebilirim de, hesabım için hiç bir tehlike oluşturmaz değil mi, bir linke vs. basmadığım sürece.

Aylar önce ByNoGame'den aldım.

Benim için yorumların bir sakıncası yok silebilirim de, hesabım için hiçbir tehlike oluşturmaz değil mi, bir linke vs. basmadığım sürece.

Bir şey olmaz, kötü amaçlı bile olsalar bu şekilde hesaba erişemezler. Siz sadece arkadaşlar olarak değiştirin ve bu yorumları silin.

Aylar önce bynogame'den aldım.

Benim için yorumların bir sakıncası yok silebilirim de, hesabım için hiç bir tehlike oluşturmaz değil mi, bir linke vs. basmadığım sürece.

Boş yorum hocam sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı