Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 17 Aralık 2020 #11 Bence bir şey yazma çünkü saçma duruyor.
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.926 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 17 Aralık 2020 #12 Çizim olarak nasıl bir şey yapabiliriz fikri ya da hangi uygulamayı kullanmam gerektiğini bilen varsa yazabilirse memnun olurum.
Çizim olarak nasıl bir şey yapabiliriz fikri ya da hangi uygulamayı kullanmam gerektiğini bilen varsa yazabilirse memnun olurum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Aralık 2020 #13 Şu konudaki profiller belki örnek olabilir size: Steam profil düzenlerimizi paylaşalım İlk benden gelsin benimki çoğunuza belki sade kalabilir. :) www.technopat.net
Şu konudaki profiller belki örnek olabilir size: Steam profil düzenlerimizi paylaşalım İlk benden gelsin benimki çoğunuza belki sade kalabilir. :) www.technopat.net
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #14 Kokona Shiki dedi: Harfler ile yazmak derken? Elinizde yazabileceğiniz başarımlar var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var Yamete Kudasai dedi: Bence bir şey yazma çünkü saçma duruyor. Genişletmek için tıkla... Neden? Peki hangi vitrin daha iyi olur? 132923 dedi: @Gabe Newell . Kendi kullandığın nicki yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... O adımı sadece burada kullanıyorum ve sığmaz 7 harf sınırı var. TR-whovian dedi: Benim böyle soyadımı yazıp başa ve sona Mustafa Kemal Atatürk portresi koydum. Eki Görüntüle 786243 Portre hangi oyundan diye merak eden varsa Dinosaur Hunt on Steam bu oyundan Genişletmek için tıkla... Aslında çok iyi olur öneriniz için teşekkür ederim. F4tihh dedi: Sevdiğin bir karakterin ismini yazabilirsin veya örnek aldığın bir kişi. Genişletmek için tıkla... Olabilir. LonelyDarkSide dedi: İsminizi veya nickname'inizi yazabilirsiniz mesela zup oyunun da harfler oluyor oradan kullanabilirsin bu bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Nickname değilde isim yazma fikrini düşüneceğim. Kokona Shiki dedi: Şu konudaki profiller belki örnek olabilir size: Steam profil düzenlerimizi paylaşalım İlk benden gelsin benimki çoğunuza belki sade kalabilir. :) www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım.
Kokona Shiki dedi: Harfler ile yazmak derken? Elinizde yazabileceğiniz başarımlar var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var Yamete Kudasai dedi: Bence bir şey yazma çünkü saçma duruyor. Genişletmek için tıkla... Neden? Peki hangi vitrin daha iyi olur? 132923 dedi: @Gabe Newell . Kendi kullandığın nicki yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... O adımı sadece burada kullanıyorum ve sığmaz 7 harf sınırı var. TR-whovian dedi: Benim böyle soyadımı yazıp başa ve sona Mustafa Kemal Atatürk portresi koydum. Eki Görüntüle 786243 Portre hangi oyundan diye merak eden varsa Dinosaur Hunt on Steam bu oyundan Genişletmek için tıkla... Aslında çok iyi olur öneriniz için teşekkür ederim. F4tihh dedi: Sevdiğin bir karakterin ismini yazabilirsin veya örnek aldığın bir kişi. Genişletmek için tıkla... Olabilir. LonelyDarkSide dedi: İsminizi veya nickname'inizi yazabilirsiniz mesela zup oyunun da harfler oluyor oradan kullanabilirsin bu bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Nickname değilde isim yazma fikrini düşüneceğim. Kokona Shiki dedi: Şu konudaki profiller belki örnek olabilir size: Steam profil düzenlerimizi paylaşalım İlk benden gelsin benimki çoğunuza belki sade kalabilir. :) www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım.
K kafkasoid Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 415 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2020 #15 Kokona Shiki dedi: Harfler ile yazmak derken? Elinizde yazabileceğiniz başarımlar var mı? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunların başarımları insanlar bu şekilde kullanabilsinler diye harf şeklinde oluyor. Call me Kem dedi: Çizim olarak nasıl bir şey yapabiliriz fikri ya da hangi uygulamayı kullanmam gerektiğini bilen varsa yazabilirse memnun olurum. Genişletmek için tıkla... YouTube'a "Steam Artwork Showcase" yazarsanız vitrininizi büyük göstermek için gereken kod ve nasıl yapılacağı dahil detaylı birçok anlatım bulabilirsiniz. Üstelik gif de kullanılabiliyor.
Kokona Shiki dedi: Harfler ile yazmak derken? Elinizde yazabileceğiniz başarımlar var mı? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunların başarımları insanlar bu şekilde kullanabilsinler diye harf şeklinde oluyor. Call me Kem dedi: Çizim olarak nasıl bir şey yapabiliriz fikri ya da hangi uygulamayı kullanmam gerektiğini bilen varsa yazabilirse memnun olurum. Genişletmek için tıkla... YouTube'a "Steam Artwork Showcase" yazarsanız vitrininizi büyük göstermek için gereken kod ve nasıl yapılacağı dahil detaylı birçok anlatım bulabilirsiniz. Üstelik gif de kullanılabiliyor.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 17 Aralık 2020 #16 Nick, isim güzel oluyor. Steam Community :: MESs™ The Plot In You - FEEL NOTHING ───────────────⚪─────────────────────────── ◄◄⠀▐▐ ⠀►►⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀1:05 / 3:37⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ───○ 🔊⠀⠀⠀ ᴴᴰ ⚙ ːcleanfloppyː Graphic Designer ː2019headphonesː Fav Spotify Playlist: steamcommunity.com
Nick, isim güzel oluyor. Steam Community :: MESs™ The Plot In You - FEEL NOTHING ───────────────⚪─────────────────────────── ◄◄⠀▐▐ ⠀►►⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀1:05 / 3:37⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ───○ 🔊⠀⠀⠀ ᴴᴰ ⚙ ːcleanfloppyː Graphic Designer ː2019headphonesː Fav Spotify Playlist: steamcommunity.com
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #17 MESs¹¹ dedi: Nick, isim güzel oluyor. Eki Görüntüle 786252 Genişletmek için tıkla... Şekillerle hoş olmuş.
MESs¹¹ dedi: Nick, isim güzel oluyor. Eki Görüntüle 786252 Genişletmek için tıkla... Şekillerle hoş olmuş.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 17 Aralık 2020 #18 Gabe Newell dedi: Şekillerle hoş olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 7'ye tamamlamak lazım. Anca böyle şık oldu.
Gabe Newell dedi: Şekillerle hoş olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 7'ye tamamlamak lazım. Anca böyle şık oldu.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #19 Efe10 dedi: İsminiz ne ise onu yazabilirsiniz. Ama ben olsam başarım vitrinini değil çizim vitrinini kullanırdım. Arka plan ile uyumlu bir çizim vitrini yapabilirsiniz. Örnek olsun diye kendi profilimi bırakayım. Steam Community :: Efe steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Efe10 dedi: İsminiz ne ise onu yazabilirsiniz. Ama ben olsam başarım vitrinini değil çizim vitrinini kullanırdım. Arka plan ile uyumlu bir çizim vitrini yapabilirsiniz. Örnek olsun diye kendi profilimi bırakayım. Steam Community :: Efe steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 11 Haziran 2021 #20 MESs¹¹ dedi: Nick, isim güzel oluyor. Eki Görüntüle 786252 Steam Community :: MESs™ The Plot In You - FEEL NOTHING ───────────────⚪─────────────────────────── ◄◄⠀▐▐ ⠀►►⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀1:05 / 3:37⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ───○ 🔊⠀⠀⠀ ᴴᴰ ⚙ ːcleanfloppyː Graphic Designer ː2019headphonesː Fav Spotify Playlist: steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız?
MESs¹¹ dedi: Nick, isim güzel oluyor. Eki Görüntüle 786252 Steam Community :: MESs™ The Plot In You - FEEL NOTHING ───────────────⚪─────────────────────────── ◄◄⠀▐▐ ⠀►►⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀1:05 / 3:37⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ───○ 🔊⠀⠀⠀ ᴴᴰ ⚙ ːcleanfloppyː Graphic Designer ː2019headphonesː Fav Spotify Playlist: steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız?