Steam Profilinde DLC ve Oyun Sayısı Düştü

ThisisPunisher

Kilopat
Bugün Steam profilime girdiğimde 49 Oyun, 77 DLC yazıyordu. Daha öncesinde 51 Oyun, 154 DLC yazıyordu. Hatta dün akşam baktığımda da bu böyleydi. Fakat DLC'leri tek tek saydığımda ise 90 adet DLC'ye sahibim burada neden 77 yazıyor? Nasıl düzeltebilirim?

Ayrıca oyunları da tek tek saydığımda 61 adet oyun görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de 250 DLC vardı diye hatırlıyorum. Şu an 126 görünüyor. Tuhaflık var sanki.

Güncelleme:

DLC sayısı uzun zamandır hatalı gösteriyormuş. Hata düzeltildiği için de normal sayıyı görmeye başlamışız. Bu durumdan yakınan herkesin DLC sayısı yarıya düşmüş. Silme olayı olamaz bu durum. Sahip olduğum DLC’lere tek tek bakmadığım için ne kadar düzeltebildiklerini bilmiyorum. Denemişler bir şeyler.

Son düzenleme:
Aynısı banada oldu hocam bir kaç hafta öncesinde profilime baktığımda 512+ dlc görüküyordu şimdi 277 adet gözüküyor bu konu hakkında steam desteğe yazdım bana yazdıkları cevap dlclerimin doğru göründüğü ve doğru şekilde profile yansıtıldığı fakat onlara anlatamadığım durum şu kütüphanemde toplamış olduğum oyunların dlcleri 375 adet gözüküyorken steam profilinde nasıl 277 adet gözükebilir? Kendilerine tekrardan bu şekilde yazdım cevap bekliyorum bakalım.

Steam profilinde nasıl 277 adet gözükebilir?

Herhangi bir sebepten dolayi Steam'den kaldirilmis, yasaklanmis, bedava olmus ürünler profilde +1 olarak sayilmiyor. Su an mevcut olan 277 adet oyundan biri kaldirilir veya F2P olursa yine ayni sekilde 276'ya düsecektir.

Valve Kasim ayinda 1000'e yakin oyunu Steam'den kaldirdi. Muhtemelen siz de bundan etkilendiniz.

Hakikatten DLC'ler nerede ? (şimdi sizin demeniz üzerine baktım ama 250'dan fazla olan sayı 80 olmuş).

Şimdi mesaj gelmiş steam destekten steam hesabımda doğru dlc gösterdiğini oyunların durumlarını güncellediklerinde bunların değişebileceğini söylemişler. bu sayı kitaplığındaki eklentiler, dlc ler ve oynaması ücretsiz oyunlar ya da silinmiş uygulamaları içermiyor diye belirtmişler. ben bıraktım artık yazmayı işin sonu hep böyle cevaplarla devam edecek sanırım

Mağazadan kaldırılan oyunlar veya paketler kütüphanenizde gözükürken steam profilinizde gözükmezler. Düşmenin sebebi de oyunların mağazadan kaldırılmış olması olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…