Steam profilinden oyun gizleme yapılır mı?

Keremm1453

Hectopat
Daha fazla  
Steam profilimdeki bir oyunu kimsenin görmesini istemiyorum.

Yapılıyormuş. Kütüphanene gel ve istediğin oyuna sağ tıkla gizle de.

Durumunuzu hem Çevrimdışı, hem rahatsız etmeye alırsanız oyun bildirimi çıkmaz üstelik oyuna gireceğiniz zaman profil ayarlarında kapatabiliyorsunuz.

İstersen görünmez ya da Çevrimdışıya al

Steam destek sayfasında "bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum." seçeneği var. Oradan oyunu kaldırırsanız kütüphanede ve Steam profilinizdeki oyunlar bölümünde gözükmez.

Hala gözüküyor.

Kütüphaneden kaldırma profilden kaldırmaya yaramayabilir. Mesela ben arkadaşımdan kütüphane paylaşımı ile oyun oynadım yıllar önce, şu an o oyun bende yok ancak profilimde hâlâ X saat oynadığım hangi başarıları kazandığım vs gözüküyor. Bir Steam desteğe sorun belki cevap verirler, böyle fonksiyonel bir tuş yok diye biliyorum.

21 Aralık gece saat on iki buçuk itibarıyla Steam kütüphanenizden bir oyunu tamamen gizlemeniz mümkün. Bir oyunu gizlerseniz aşağıdakiler oluyor.
  • Aktiviteler kısmında oyunu satın aldığımız görünmüyor. (Eğer satın alırken aktive edersek)
  • Oyun sahipliğimiz görüntülenemiyor.
  • Oynanış süremize ve aktivitelerimize ulaşılamıyor.
  • Oyundayken oyun içi durumumuz arasında yer almıyor.
Kaynak: Steam’e Yeni Gelen Oyun Gizleme Özelliğini Test Ettik: Nasıl Yapılıyor? | Atarita - Türkiye'nin Oyun Haber Sitesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…