Çözüldü Steam profiline birden fazla GIF ekleme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Linkini bıraktığım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki gibi edit profile kısmından featured Showcase kısmında alt kısımlarda my workshop Showcase kısmı yok, sadece 1 yer var.
Bunu nasıl yapabilirim?
Bunun harici GIF kısımlarını ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Her 10 seviyede bir yeni vitrin açabiliyorsunuz. Onunla alakalı bir durum. Ek olarak puan dükkanından puanlar ile ek vitrin alabilirsiniz. Sizin seviyeniz kaçtı?
Sorunu tam olarak anlayamadım. Biraz daha detaylandırabilir misiniz?

Sorunu tam olarak anlayamadım. Biraz daha detaylandırabilir misiniz?

Hocam bu Steam'de Showcase kısımlarına GIF ekleyip profiline GIF'leri ekleyebiliyoruz fakat ben sadece artwork Showcase ekleyebildim örnek olarak bir profil göstereyim.

Aşağıya indikce bir sürü Showcase görebiliyoruz ve bunu internetten baktığımda videoda ki gibi edit profile kısmından featured Showcase kısmında altlara inerek workshop Showcase kısmından yapıyor fakat benim profilimde sadece 1 kısım gözüküyor altları yok.

Dosya Ekleri

• 1678985524067.png
    444,9 KB · Görüntüleme: 101

Her 10 seviyede bir yeni vitrin açabiliyorsunuz. Onunla alakalı bir durum. Ek olarak puan dükkanından puanlar ile ek vitrin alabilirsiniz. Sizin seviyeniz kaçtı?

Çözüm
Sorumun cevabını aldım çok teşekkürler.
15 seviyeyim ve 5 seviye sonra sanırım 1 vitrin daha açabileceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…