Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 Dün 23:20 gibi profile tıklayınca hata verdi, sabah düzeldi. Bugün aynı saatlerde gene aynı hata. Steam'den mi kaynaklı yoksa benden mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2021
Dün 23:20 gibi profile tıklayınca hata verdi, sabah düzeldi. Bugün aynı saatlerde gene aynı hata. Steam'den mi kaynaklı yoksa benden mi?
zwon Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 591 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #2 Zyplux dedi: Dün 23:20 gibi profile tıklayınca hata verdi, sabah düzeldi. Bugün aynı saatlerde gene aynı hata. Steam'den mi kaynaklı yoksa benden mi? Genişletmek için tıkla... Aynısı 2 dk önce bende de oldu babamın PC'sinden girdim düzeldi.
Zyplux dedi: Dün 23:20 gibi profile tıklayınca hata verdi, sabah düzeldi. Bugün aynı saatlerde gene aynı hata. Steam'den mi kaynaklı yoksa benden mi? Genişletmek için tıkla... Aynısı 2 dk önce bende de oldu babamın PC'sinden girdim düzeldi.
LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #3 Zyplux dedi: Dün 23:20 gibi profile tıklayınca hata verdi, sabah düzeldi. Bugün aynı saatlerde gene aynı hata. Steam'den mi kaynaklı yoksa benden mi? Genişletmek için tıkla... Sunucularla alakalıdır. Şu sıralar hep çöküyor.
Zyplux dedi: Dün 23:20 gibi profile tıklayınca hata verdi, sabah düzeldi. Bugün aynı saatlerde gene aynı hata. Steam'den mi kaynaklı yoksa benden mi? Genişletmek için tıkla... Sunucularla alakalıdır. Şu sıralar hep çöküyor.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #4 zwon dedi: Aynısı 2 dk önce bende de oldu babamın PC'sinden girdim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Aynen dün başladı bu sorun sunuculardan kaynaklı arkadaşlarımıda sordum onlarda yaşamış. LabaTo dedi: Sunucularla alakalıdır. Şu sıralar hep çöküyor. Genişletmek için tıkla... Evet şu sıralar sunucularda sıkıntı yaşanıyor
zwon dedi: Aynısı 2 dk önce bende de oldu babamın PC'sinden girdim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Aynen dün başladı bu sorun sunuculardan kaynaklı arkadaşlarımıda sordum onlarda yaşamış. LabaTo dedi: Sunucularla alakalıdır. Şu sıralar hep çöküyor. Genişletmek için tıkla... Evet şu sıralar sunucularda sıkıntı yaşanıyor