Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Ekim 2020 #31 AnonimBiri dedi: Hocam profiliniz nedir? Link atsanız merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Yorumu sildim hocam. Daha fazla oltalama yemek istemiyorum. Link atmasam olur mu?
AnonimBiri dedi: Hocam profiliniz nedir? Link atsanız merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Yorumu sildim hocam. Daha fazla oltalama yemek istemiyorum. Link atmasam olur mu?
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 5 Ekim 2020 #32 Kayseri Mantısı dedi: @kerobey Yazan arkadaşımız kesinlikle @338990 değil. Genişletmek için tıkla... Hayır korkuç wooxx yazmış
Kayseri Mantısı dedi: @kerobey Yazan arkadaşımız kesinlikle @338990 değil. Genişletmek için tıkla... Hayır korkuç wooxx yazmış
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Ekim 2020 #33 kerb dedi: Şimdi girdim gruba inşallah beni de bulur Genişletmek için tıkla... Grubun linkini atar mısınız ben de tekrar gireyim. Bulmasını istiyorsanız İmzanıza Profil linkini koymanız yeterli. Steam'deki @vermillionp2 sizi bulur.
kerb dedi: Şimdi girdim gruba inşallah beni de bulur Genişletmek için tıkla... Grubun linkini atar mısınız ben de tekrar gireyim. Bulmasını istiyorsanız İmzanıza Profil linkini koymanız yeterli. Steam'deki @vermillionp2 sizi bulur.
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 5 Ekim 2020 #34 kerb dedi: Şimdi girdim gruba inşallah beni de bulur Genişletmek için tıkla... Hocam ben de sizi trollemek istiyordum da Steam hesabımı kısıtlamış para yatırmadığım için. Biraz Mining yapacağım maksimum 1 haftaya sizi trolleyeceğim.
kerb dedi: Şimdi girdim gruba inşallah beni de bulur Genişletmek için tıkla... Hocam ben de sizi trollemek istiyordum da Steam hesabımı kısıtlamış para yatırmadığım için. Biraz Mining yapacağım maksimum 1 haftaya sizi trolleyeceğim.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Ekim 2020 #35 Affansen dedi: Grubun linkini atar mısınız ben de tekrar gireyim. Bulmasını istiyorsanız İmzanıza Profil linkini koymanız yeterli. Steam'deki @vermillionp2 sizi bulur. Genişletmek için tıkla... Zaten var Steam Community :: Group :: Technopat.net Teknoloji sevdalıların buluştuğu oyun grubu. Technopat Resmi Site Technopat Facebook Sayfası Technopat Twitter Sayfası steamcommunity.com
Affansen dedi: Grubun linkini atar mısınız ben de tekrar gireyim. Bulmasını istiyorsanız İmzanıza Profil linkini koymanız yeterli. Steam'deki @vermillionp2 sizi bulur. Genişletmek için tıkla... Zaten var Steam Community :: Group :: Technopat.net Teknoloji sevdalıların buluştuğu oyun grubu. Technopat Resmi Site Technopat Facebook Sayfası Technopat Twitter Sayfası steamcommunity.com
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 5 Ekim 2020 #36 Naughty America benim nickim ile Steam'de dükkan açmış galiba, hayırlısı olur umarım.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Ekim 2020 #37 Steam Community :: Affansen ːsteamhappyː steamcommunity.com Yorumu sildim haberiniz olsun. Bu arada, ETS2'de oynanış saatim +700 saat. Offline olarak oynamıştım, saymıyor.
Steam Community :: Affansen ːsteamhappyː steamcommunity.com Yorumu sildim haberiniz olsun. Bu arada, ETS2'de oynanış saatim +700 saat. Offline olarak oynamıştım, saymıyor.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Ekim 2020 #38 Başlıyoruz yavaştan sanırım
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 5 Ekim 2020 #39 kerb dedi: Eki Görüntüle 691344 Başlıyoruz yavaştan sanırım Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş da biraz tanıdık gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2020
kerb dedi: Eki Görüntüle 691344 Başlıyoruz yavaştan sanırım Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş da biraz tanıdık gibi.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Ekim 2020 #40 Sizi arkadaş eklemişim ne alakaysa. Erzak paketi yollamışlar. Onun yerine Steam bakiyesi yollasalar o da kabulum.
Sizi arkadaş eklemişim ne alakaysa. Erzak paketi yollamışlar. Onun yerine Steam bakiyesi yollasalar o da kabulum.