L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Puan ile alınan profil vitrini buraya ayrıyeten mi geliyor, yoksa 2. defa o vitrini mi kullanabiliyoruz? Bu yerden alınan vitrini diyorum. Dosya Ekleri 1678548667608.png 269,3 KB · Görüntüleme: 383
Puan ile alınan profil vitrini buraya ayrıyeten mi geliyor, yoksa 2. defa o vitrini mi kullanabiliyoruz? Bu yerden alınan vitrini diyorum.
Çözüm 4 4 455146 11 Mart 2023 L3US dedi: Hocam demek istediğim Steam'de 10 levelde bir vitrin yeri açlıyor bende puan ile level atlamadan o yeri alabilir miyim diye sordum. Genişletmek için tıkla... Evet alabilirsin.
L3US dedi: Hocam demek istediğim Steam'de 10 levelde bir vitrin yeri açlıyor bende puan ile level atlamadan o yeri alabilir miyim diye sordum. Genişletmek için tıkla... Evet alabilirsin.
yuruyenshitpost Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #2 Benim bildiğim kadarıyla puanla vitrinlerin kapasitesi falan artıyor her 10 levelda bir yeni vitrin geliyor. Artı 0 Eksi
Benim bildiğim kadarıyla puanla vitrinlerin kapasitesi falan artıyor her 10 levelda bir yeni vitrin geliyor.
KS KS L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 yuruyenshitpost dedi: Benim bildiğim kadarıyla puanla vitrinlerin kapasitesi falan artıyor her 10 levelda bir yeni vitrin geliyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum ama bu bölüm yükseltmek için değil. Artı 0 Eksi
yuruyenshitpost dedi: Benim bildiğim kadarıyla puanla vitrinlerin kapasitesi falan artıyor her 10 levelda bir yeni vitrin geliyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum ama bu bölüm yükseltmek için değil.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 Soruyu 50 defa okudum fakat anlayamadım. Biraz daha açar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 Silinen üye dedi: Soruyu 50 defa okudum fakat anlayamadım. Biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam demek istediğim Steam'de 10 levelde bir vitrin yeri açlıyor bende puan ile level atlamadan o yeri alabilir miyim diye sordum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Soruyu 50 defa okudum fakat anlayamadım. Biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam demek istediğim Steam'de 10 levelde bir vitrin yeri açlıyor bende puan ile level atlamadan o yeri alabilir miyim diye sordum.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 11 Mart 2023 #6 L3US dedi: Hocam demek istediğim Steam'de 10 levelde bir vitrin yeri açlıyor bende puan ile level atlamadan o yeri alabilir miyim diye sordum. Genişletmek için tıkla... Evet alabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
L3US dedi: Hocam demek istediğim Steam'de 10 levelde bir vitrin yeri açlıyor bende puan ile level atlamadan o yeri alabilir miyim diye sordum. Genişletmek için tıkla... Evet alabilirsin.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #7 L3US dedi: Hocam demek istediğim Steam'de 10 levelde bir vitrin yeri açlıyor bende puan ile level atlamadan o yeri alabilir miyim diye sordum. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz ama 10 levele kadar kullanamıyorsunuz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
L3US dedi: Hocam demek istediğim Steam'de 10 levelde bir vitrin yeri açlıyor bende puan ile level atlamadan o yeri alabilir miyim diye sordum. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz ama 10 levele kadar kullanamıyorsunuz diye biliyorum.
KS KS L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #8 Silinen üye dedi: Alabilirsiniz ama 10 levele kadar kullanamıyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 25 levelim ama vitrin alırsam 3.vitrini kullanabilir miyim? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Alabilirsiniz ama 10 levele kadar kullanamıyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 25 levelim ama vitrin alırsam 3.vitrini kullanabilir miyim?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #9 L3US dedi: 25 levelim ama vitrin alırsam 3.vitrini kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Her 10 level atladığınızda profilde yeni bir vitrine yer verebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
L3US dedi: 25 levelim ama vitrin alırsam 3.vitrini kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Her 10 level atladığınızda profilde yeni bir vitrine yer verebiliyorsunuz.
KS KS L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #10 Silinen üye dedi: Her 10 level atladığınızda profilde yeni bir vitrine yer verebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende diyorum ki puan ile vitrin alırsam profilime 30 level olmadan koyabilir miyim? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Her 10 level atladığınızda profilde yeni bir vitrine yer verebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bende diyorum ki puan ile vitrin alırsam profilime 30 level olmadan koyabilir miyim?