Steam puanının hesaba geçmemesi ve İtemsatış mağduriyeti

palermonur

Decapat
Arkadaşlar ben dün İtemsatış'dan 20000 Steam puanı aldım 150 TL vererek ve satıcının istediği bütün bilgileri gönderdim fakat satıcı anında göndereceğini söyledi aradan 7-8 saat geçmesine rağmen satıcı hala göndermedi ve ben bu süre zarfında satıcıya sürekli mesaj attım çevrimiçi olmasına ve mesajları görmesine rağmen cevap vermedi. En sonunda bende bunları video kanıt ve uzun bir yazı ile desteğe şikayet edince satıcı sadece 10 dakika bile geçmeden hemen geri dönüş yapıp,
"Zamanında iletildi fakat maalesef sunucu ve Steam kaynaklı sizlerin profilinde geç görünebiliyor" dedi ve profilime girdiğimde geldiğini gördüm. Ama bana çok uydurma geldi neyse dedim göndermiş madem o halde siparişi onaylayım dedim ve bu sefer de Gmail'imi ve Steam bildirimlerimi kontrol etmeme rağmen bir Steam puanı ya da hediye gönderildi mesajı gelmedi ve Steam puanı mağazasında da bekleyende hiç Steam puanı yok anladığım kadarıyla satıcı bir şekilde bu puanları Steam'den geri almış.
Artık İtemsatış'ın pek bir şey yapacağını da düşünmüyorum veya yapabileceği bir şey de yok gibi gözüküyor. Bu arada bunu yapan satıcının binlerce satışı falan var yorumlarını okudum çok fazla kişi aynı şeyleri söylemiş yani tek dolandırılan ben de değilmişim, birkaç saat önce tekrar yazdım satıcıya ve artık bütün mesajlarımı görmezden geliyor siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşın dediği gibi profilinizde rozet gözüküyorsa 14 gün sonra geçer puanlar hesabınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…