Steam PUBG "ağ gecikmesi algılandı" hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

uft3

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

PUBG'de sürekli " Ağ gecikme algılandı hatası alıyorum " internetim gayet iyi durumda müşteri hizmetlerini aradığımda herhangi bir hız kaybı ping sorunu görünmüyor. Ama oyunda sürekli ağ gecikmesi algılandı hatası alıyorum ve saçma bir şekilde FPS düşüyor oyunu oynatmayacak seviyeye getiriyor.
Bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ethernet ile mi kullanıyorsunuz? Başka Online oyunlarda benzer sorunu yaşıyor musunuz?

Evet ethernet ile kullanıyorum diğer oyunlarda böyle bir sorun ile karşılaşmıyorum aksine diğer oyunlarda Ping’im 40 üzerine dahi çıkmıyor ama pubg de böyle bir sorun ve asla çözülmüyor

Steam üzerinden oyunu doğrulamayı deneyin, olmadı silip yeniden yükleyin açıkçası serverlerinde bir sorun olabilir pek zannetmiyorum. Avrupa sunucusunda oynuyorsanız bölge değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Birçok kez yeniden yükleyip doğrulamayı yaptım ama maalesef hiç bir şekilde sorun çözülmüyor nasıl çözeceğim hiç bir fikrim yok

Son 2-3 gündür bende de var bu sorun ping 50-65 arasında gidip gelirken bir anda Ağ gecikmesi algılandı hatası geliyor.Dip not wifi kullanmıyorum ethernet ile bağlı internete.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı