Steam PUBG AMD A10-5750M sistemle oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

MertSevil

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 11 Home Single Language (x64) Build 22631.4169 (23H2)

CPU Marka Adı: AMD A10-5750M APU with Radeon(tm) HD Graphics

Anakart Modeli: Samsung NP355V5C-S0CTR

Modül Üreticisi: Micron
Toplam Bellek Boyutu: 16 GBytes (2x8)
Bellek Türü: DDR3 SDRAM
Bellek Hızı: 800.0 MHz (DDR3-1600 / PC3-12800)

Grafik Kartı: AMD Radeon HD 8650G (RICHLAND DEVAS)
Grafik Kartı: AMD Radeon HD 7670M [Samsung]
RAM
Micron [16GB] DDR3-1600 / PC3-12800 DDR3 SDRAM SO-DIMM, 2R
SSD veya HDD modeli
KIOXIA-EXCERIA SATA SSD
Ekran kartı
AMD Radeon HD 7670M [Samsung]
Anakart
Samsung NP355V5C-S0CTR
İşlemci
AMD A10-5750M
Hem buraya hem de profilimde sistem özelliğim mevcut. Eğer ek bir şey isterseniz memnuniyetle atarım.
Simdiden teşekkür ederim :)

Hem buraya hem de profilimde sistem özelliğim mevcut. Eğer ek bir şey isterseniz memnuniyetle atarım.
Simdiden teşekkür ederim :)
1080p çözünürlük için maalesef oynatmaz, 720p oynatabilir fakat zevkli olur mu bilemem hocam.
Ama asıl sorun direkt açmayabilir, çalışmayabilir directx vb uyumsuzluk hatası verebilir.

1080p çözünürlük için maalesef oynatmaz, 720p oynatabilir fakat zevkli olur mu bilemem hocam.
Ama asıl sorun direkt açmayabilir, çalışmayabilir directx vb uyumsuzluk hatası verebilir.
ilginiz için çok teşekkur ederim fakat dxdiagta açtığımda Directx12 gösteriyor bir sorun çıkar mı? Eğer çıkmazsa zaten sorun yok bu sistemle bi sekilde oynarım hata vermemesi yeterli 😐

İnşallah açarsınız hocam çünkü ben pek ihtimal vermiyorum :D
Düşük ayarlarda açabilirsiniz gibi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-08 210201.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-08 210201.png
    2 KB · Görüntüleme: 23
İnşallah açarsınız hocam çünkü ben pek ihtimal vermiyorum :D
Düşük ayarlarda açabilirsiniz gibi.
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim dostum. Yapacak bişey yok bi şekilde açacak. Gerçekten de laptop oldukça eski fakat ben güveniyorum. Düşükte oynariz artik 😅😀

İndirin, ya açar ya açmaz.
İndirmeye verdim sonucu merak ediyorum. Ben açmasından yanayım ama bakalım oynatıcak mı oynatırsa da nasıl oynaticak 😀

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim dostum. Yapacak bir şey yok bir şekilde açacak. Gerçekten de laptop oldukça eski fakat ben güveniyorum. Düşükte oynariz artik 😅😀

İndirmeye verdim sonucu merak ediyorum. Ben açmasından yanayım ama bakalım oynatacak mı oynatırsa da nasıl oynatacak 😀

:D 720p düşük ayarlarda oynarsınız bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı