Emrw Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Dün Steam üzerinden indirdim, bugün açarken bu hataları verdi. Dosya Ekleri resim_2022-07-15_185226614.png 79,4 KB · Görüntüleme: 393
Çözüm Emrw 15 Temmuz 2022 Call Of Death dedi: Bellek Windows arama kısmına bellek tanımlama aracı yaz ona gir bilgisayarı yeniden başlatacak ve RAM'lari kontrol edecektir. Genişletmek için tıkla... HalimFB dedi: Alttaki hatada tekrar yükleyin diyor. Ya da dosyaları doğrulatın. Genişletmek için tıkla... Eksik dosyalar varmış, Steam'den yeniden indirdim eksik dosyaları.
Call Of Death dedi: Bellek Windows arama kısmına bellek tanımlama aracı yaz ona gir bilgisayarı yeniden başlatacak ve RAM'lari kontrol edecektir. Genişletmek için tıkla... HalimFB dedi: Alttaki hatada tekrar yükleyin diyor. Ya da dosyaları doğrulatın. Genişletmek için tıkla... Eksik dosyalar varmış, Steam'den yeniden indirdim eksik dosyaları.
C Call Of Death Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 174 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #2 Bellek Windows arama kısmına bellek tanımlama aracı yaz ona gir bilgisayarı yeniden başlatacak ve RAM'lari kontrol edecektir. Artı 0 Eksi
Bellek Windows arama kısmına bellek tanımlama aracı yaz ona gir bilgisayarı yeniden başlatacak ve RAM'lari kontrol edecektir.
HalimFB Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 15 Temmuz 2022 #3 Alttaki hatada tekrar yükleyin diyor. Yada dosyaları doğrulatın. Artı 0 Eksi
KS KS Emrw Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #4 Call Of Death dedi: Bellek Windows arama kısmına bellek tanımlama aracı yaz ona gir bilgisayarı yeniden başlatacak ve RAM'lari kontrol edecektir. Genişletmek için tıkla... HalimFB dedi: Alttaki hatada tekrar yükleyin diyor. Ya da dosyaları doğrulatın. Genişletmek için tıkla... Eksik dosyalar varmış, Steam'den yeniden indirdim eksik dosyaları. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2022 Artı 1 Eksi Çözüm
Call Of Death dedi: Bellek Windows arama kısmına bellek tanımlama aracı yaz ona gir bilgisayarı yeniden başlatacak ve RAM'lari kontrol edecektir. Genişletmek için tıkla... HalimFB dedi: Alttaki hatada tekrar yükleyin diyor. Ya da dosyaları doğrulatın. Genişletmek için tıkla... Eksik dosyalar varmış, Steam'den yeniden indirdim eksik dosyaları.
S Sealed_Soils Femtopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #5 HalimFB dedi: Alttaki hatada tekrar yükleyin diyor. Yada dosyaları doğrulatın. Genişletmek için tıkla... kral kusra bakma konuyu hortlatıyorum ama dosyaları nasıl doğrulatabilirim Artı 0 Eksi
HalimFB dedi: Alttaki hatada tekrar yükleyin diyor. Yada dosyaları doğrulatın. Genişletmek için tıkla... kral kusra bakma konuyu hortlatıyorum ama dosyaları nasıl doğrulatabilirim
Godzjlla Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 427 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #6 Sealed_Soils dedi: kral kusra bakma konuyu hortlatıyorum ama dosyaları nasıl doğrulatabilirim Genişletmek için tıkla... Steam'da oyuna sağ tıklayıp "özellikler" kısmına gelin orada "yüklü dosyalar" kısmına gelin ve en altta dosyaları doğrula ayarını görürsün. Artı 0 Eksi
Sealed_Soils dedi: kral kusra bakma konuyu hortlatıyorum ama dosyaları nasıl doğrulatabilirim Genişletmek için tıkla... Steam'da oyuna sağ tıklayıp "özellikler" kısmına gelin orada "yüklü dosyalar" kısmına gelin ve en altta dosyaları doğrula ayarını görürsün.