E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.769 Makaleler 4 Çözümler 10 4 Kasım 2023 #1 RAM 16 GB RAM ve Ekran kartı RTX 3060 Ti Anakart gigabyte h510m h İşlemci i5-11400f Steam PUBG çok geç lobiye dönüyor. Neden? M.2'ye yüklü: Crucial 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023
Steam PUBG çok geç lobiye dönüyor. Neden? M.2'ye yüklü: Crucial 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
osmangultekin619 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 Sabrın sonu selamettir hocam. -Hz. Sabahattin Eyyubi Artı 0 Eksi
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 emirhannk dedi: Steam PUBG çok geç lobiye dönüyor. Neden? M.2'ye yüklü: Crucial 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Çoğu kişide aynı sorun mevcut optimizasyon sorunu korkulacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
emirhannk dedi: Steam PUBG çok geç lobiye dönüyor. Neden? M.2'ye yüklü: Crucial 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Çoğu kişide aynı sorun mevcut optimizasyon sorunu korkulacak bir şey yok.
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.769 Makaleler 4 Çözümler 10 4 Kasım 2023 #4 Geshtoppen dedi: Çoğu kişide aynı sorun mevcut optimizasyon sorunu korkulacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde yoktu bu sorun sonradan optimizesi nasıl bozulabiliyor ki. osmangultekin619 dedi: Sabrın sonu selamettir hocam. -Hz. Sabahattin eyyubi. Genişletmek için tıkla... Ben sabredemem hocam. Artı 0 Eksi
Geshtoppen dedi: Çoğu kişide aynı sorun mevcut optimizasyon sorunu korkulacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Daha öncesinde yoktu bu sorun sonradan optimizesi nasıl bozulabiliyor ki. osmangultekin619 dedi: Sabrın sonu selamettir hocam. -Hz. Sabahattin eyyubi. Genişletmek için tıkla... Ben sabredemem hocam.
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #5 emirhannk dedi: Daha öncesinde yoktu bu sorun sonradan optimizesi nasıl bozulabiliyor ki. Ben sabredemem hocam. Genişletmek için tıkla... Güncellemeden sonra yavaşladı değil mi? Artı 0 Eksi
emirhannk dedi: Daha öncesinde yoktu bu sorun sonradan optimizesi nasıl bozulabiliyor ki. Ben sabredemem hocam. Genişletmek için tıkla... Güncellemeden sonra yavaşladı değil mi?
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.769 Makaleler 4 Çözümler 10 4 Kasım 2023 #6 Geshtoppen dedi: Güncellemeden sonra yavaşladı değil mi? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama önceden böyle değildi. Artı 0 Eksi
Geshtoppen dedi: Güncellemeden sonra yavaşladı değil mi? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama önceden böyle değildi.
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #7 emirhannk dedi: Hatırlamıyorum ama önceden böyle değildi. Genişletmek için tıkla... Bir tuşa sürekli basarak hızlı dönüyordu. emirhannk dedi: Hatırlamıyorum ama önceden böyle değildi. Genişletmek için tıkla... Lobiye dönerken Shift+backspace bas sürekli yükleniyor yazısını görünce ellerini tuştan çek. Artı 0 Eksi
emirhannk dedi: Hatırlamıyorum ama önceden böyle değildi. Genişletmek için tıkla... Bir tuşa sürekli basarak hızlı dönüyordu. emirhannk dedi: Hatırlamıyorum ama önceden böyle değildi. Genişletmek için tıkla... Lobiye dönerken Shift+backspace bas sürekli yükleniyor yazısını görünce ellerini tuştan çek.
KS KS E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.769 Makaleler 4 Çözümler 10 4 Kasım 2023 #8 Geshtoppen dedi: Bir tuşa sürekli basarak hızlı dönüyordu. Lobiye dönerken Shift+backspace bas sürekli yükleniyor yazısını görünce ellerini tuştan çek. Genişletmek için tıkla... Denerim. Artı 0 Eksi
Geshtoppen dedi: Bir tuşa sürekli basarak hızlı dönüyordu. Lobiye dönerken Shift+backspace bas sürekli yükleniyor yazısını görünce ellerini tuştan çek. Genişletmek için tıkla... Denerim.