Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 12 Ocak 2022 #1 Ben Steam PUBG'yi alacakken ücretsiz oldu ve şu an dereceli modda giremiyorum acaba bunun bir yolu var mı?
Ben Steam PUBG'yi alacakken ücretsiz oldu ve şu an dereceli modda giremiyorum acaba bunun bir yolu var mı?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 12 Ocak 2022 #2 Parayla satın alırsanız girebilirsiniz dereceli. PUBG Plus olarak geçiyor sanırım.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #3 Fyskn dedi: Ben Steam PUBG'yi alacakken ücretsiz oldu ve şu an dereceli modda giremiyorum acaba bunun bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... PUBG Plus alırsanız geçebilirsiniz ücretsiz oyuncular için şu anlık yok.
Fyskn dedi: Ben Steam PUBG'yi alacakken ücretsiz oldu ve şu an dereceli modda giremiyorum acaba bunun bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... PUBG Plus alırsanız geçebilirsiniz ücretsiz oyuncular için şu anlık yok.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #4 CS:GO usulü oldu.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #5 Esdeath.xyz dedi: CS:GO usulü oldu. Genişletmek için tıkla... Prime ve non-Prime misali.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #6 Zamanında 25 TL'ye aldım şu anda seçkin hesap var çok rahat oynuyorum. Kafabrahat bir kere. PUBG oynunu öylesine can sıkıntısından yükledim açıkçası.
Zamanında 25 TL'ye aldım şu anda seçkin hesap var çok rahat oynuyorum. Kafabrahat bir kere. PUBG oynunu öylesine can sıkıntısından yükledim açıkçası.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Ocak 2022 #7 Herkes satın alan demişte satın alma yeri yokki şuan. Ne yapıyorlar acaba.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #8 Ashes dedi: Herkes satın alan demişte satın alma yeri yok ki şu an. Ne yapıyorlar acaba. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok ama PUBG Plus olmuş artık. Baktı herkes PUBG Mobile ile uğraşıyor geçin PUBG oyununa ezikler demiş gibi gözüküyor.
Ashes dedi: Herkes satın alan demişte satın alma yeri yok ki şu an. Ne yapıyorlar acaba. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok ama PUBG Plus olmuş artık. Baktı herkes PUBG Mobile ile uğraşıyor geçin PUBG oyununa ezikler demiş gibi gözüküyor.
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 12 Ocak 2022 #9 Hocam Pubg plus ne kadar
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #10 Fyskn dedi: Hocam PUBG Plus ne kadar. Genişletmek için tıkla... 20 dolar kura göre hesaplayabilirsiniz.
Fyskn dedi: Hocam PUBG Plus ne kadar. Genişletmek için tıkla... 20 dolar kura göre hesaplayabilirsiniz.