Steam PUBG "Error In Resource Files!" hatası

Oguzh4nn

Hectopat
Bir anda bazen hata kodu vererek, bazen direk kapanarak bazen ise bir anda bilgisayarım donarak ve çökerek oyun kapanıyor. Sildim yükledim, dosya doğruladım fakat hala aynı. Aşırı derecede sinir bozuyor. İşin garip tarafı genellikle 1-1.30 saat oynadıktan sonra atıyor hataların çoğu hızlı kapandığı için fotoğraf çekemedim ama çoğu bu şekilde.

Komik olan sistemimin gayet yeterli olması.

MSI laptop kullanıyorum.

RTX 4070.
i7-13620H
32 GB RAM.
1 TB SSD.

İlk olarak hata kodundan yola çıkarak Steam'de verilen bir çözümü önereceğim. İşinize yaramayacak olursa diğer işlemlere geçeriz.

Birinci adım olarak PUBG'yi bilgisayarınızdan kaldırın. İkinci olarak ise Windows tuşu + R'ye basın. Çıkan pencereye %localappdata% yazın ve Enter tuşuna basın. Buradan TslGame klasörünü silin.

Bu işlemlerden sonra ise;

Programlar (x86)\Common Files\BattlEye'a gidin ve BEService_pubg.exe dosyasını silin.

Programlar (x86)\Steam\steamapps\common'a gidin ve PUBG klasörünü silin.

Steam'de Ayarlar>İndirmeler'e gidin ve "İndirme önbelleğini temizle'ye" tıklayın. Steam'ı yeniden başlatın.

Daha sonra PUBG'yi kurup tekrar deneyin.

Hemen deniyorum hocam.

Hocam dediklerinizin hepsini yaptım,oyunu yeniden kuruyorum şimdi. 2 saat süresi var. Ondan sonra denemek için 1-1.30 saat oynamam lazım size de uygunsa akşam bir daha haber vereyim. Hocam peki oyunun böyle olmasında benim yaptığım yanlış bir şey var mı ? Ya da bilgisayarımın yazılımsal olarak bir sorunu mu mevcut?

Hocam peki oyunun böyle olmasında benim yaptığım yanlış bir şey var mı? Ya da bilgisayarımın yazılımsal olarak bir sorunu mu mevcut?

Daha çok oyunun kendisi veya yazılımsal (direkt olarak sistemin kendisi ile alakalı değil) bir sorun ile alakalı görünüyor. Sorunun birden fazla sebebi olduğu için hepsini tek tek deneyeceğiz.

Daha çok oyunun kendisi veya yazılımsal (direkt olarak sistemin kendisi ile alakalı değil) bir sorun ile alakalı görünüyor. Sorunun birden fazla sebebi olduğu için hepsini tek tek deneyeceğiz.
Tamamdır hocam teşekkürler,akşam tekrardan haber veririm size.

Tamamdır hocam teşekkürler,akşam tekrardan haber veririm size.
Hocam galiba çözüldü 1.30 saate yakın oynadım. Herhangi bir atma sorunu yok şuanlık. Ama olurda atarsa sıradaki işlem nedir ?

Son düzenleme:
Liste bayağı uzun. O yüzden şimdilik hepsini tek tek sıralamayacağım. Tekrar sorun olursa yazarsınız, o zaman diğer adımları da belirtirim.
Anladım hocam teşekkürler.
Henüz çözüm olarak işaretlemedim. Biraz deneyip işaretlerim hocam.

Anladım hocam teşekkürler.
Henüz çözüm olarak işaretlemedim. Biraz deneyip işaretlerim hocam.
Hocam şimdi de bu hatayı veriyor.

Hocam müsaitseniz bakarmısınız ?
@reptile

Son düzenleme:
Hataya bakacak olursak, oyunda bir grafik dokusu yüklenmeye çalışıyor fakat yetersiz video belleğinden dolayı hata veriyor. Ek olarak bir de çözünürlüğü düşürüp deneyin bakalım.

Bazıları ise Windows'ta sanal belleği artırarak sorunu çözmüş ama, sizde 32 GB RAM varken ne kadar işinize yarar bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…