noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 15 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Steam PUBG aşağıda görmüş olduğunuz gibi map yükleme kısmında kalıyor ve oyun hiç açılmıyor. Oyun içi sesleri (yürüme sesleri vb) duyabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar Steam PUBG aşağıda görmüş olduğunuz gibi map yükleme kısmında kalıyor ve oyun hiç açılmıyor. Oyun içi sesleri (yürüme sesleri vb) duyabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Kedi Yumak 15 Şubat 2021 SSD'ye taşıyabilirsiniz. Sonra steam>ayarlar>indirmeler>kütüphane klasörleri kısmından taşıdığınız konumu gösterebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SSD'ye taşıyabilirsiniz. Sonra steam>ayarlar>indirmeler>kütüphane klasörleri kısmından taşıdığınız konumu gösterebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 15 Şubat 2021 #2 HDD Kullanan herkesin her oyunda hemen hemen yaşadığı bir sorun, en işe yarar çözümü SSD almaktır. Artı 0 Eksi
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 15 Şubat 2021 #3 Sistemin ne oyun HDD üstünde kurulu mu? Artı 0 Eksi
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #4 Ayrıca en az 16 GB RAM gerekli. Açılsa da sıkıntı yaşarsın yoksa. Ben eski laptopta 4 GB RAM vardı, 3 yıldır 1 kişiyi öldüremedim. Artı 0 Eksi
Ayrıca en az 16 GB RAM gerekli. Açılsa da sıkıntı yaşarsın yoksa. Ben eski laptopta 4 GB RAM vardı, 3 yıldır 1 kişiyi öldüremedim.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 15 Şubat 2021 #5 Kedi Yumak dedi: Ayrıca en az 16 GB RAM gerekli. Açılsa da sıkıntı yaşarsın yoksa. Ben eski laptopta 4 GB RAM vardı, 3 yıldır 1 kişiyi öldüremedim. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM sorun çıkarmıyor oyunda 4 GB RAM ile de oynanmaz yani. Artı 0 Eksi
Kedi Yumak dedi: Ayrıca en az 16 GB RAM gerekli. Açılsa da sıkıntı yaşarsın yoksa. Ben eski laptopta 4 GB RAM vardı, 3 yıldır 1 kişiyi öldüremedim. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM sorun çıkarmıyor oyunda 4 GB RAM ile de oynanmaz yani.
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #6 Şu an 8 GB RAM zaten, indirip deneyeceğim tekrardan. Artı 0 Eksi
KS KS noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 15 Şubat 2021 #7 fenomenale dedi: HDD Kullanan herkesin her oyunda hemen hemen yaşadığı bir sorun, en işe yarar çözümü SSD almaktır. Genişletmek için tıkla... SSD var zaten. Ama ben HDD'ye kurdum. Keşke SSD'ye kursaydım. Artı 0 Eksi
fenomenale dedi: HDD Kullanan herkesin her oyunda hemen hemen yaşadığı bir sorun, en işe yarar çözümü SSD almaktır. Genişletmek için tıkla... SSD var zaten. Ama ben HDD'ye kurdum. Keşke SSD'ye kursaydım.
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #8 SSD'ye taşıyabilirsiniz. Sonra steam>ayarlar>indirmeler>kütüphane klasörleri kısmından taşıdığınız konumu gösterebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
SSD'ye taşıyabilirsiniz. Sonra steam>ayarlar>indirmeler>kütüphane klasörleri kısmından taşıdığınız konumu gösterebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 15 Şubat 2021 #9 Kedi Yumak dedi: SSD'ye taşıyabilirsiniz. Sonra steam>ayarlar>indirmeler>kütüphane klasörleri kısmından taşıdığınız konumu gösterebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız ama videodaki Steam ara yüzünü nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
Kedi Yumak dedi: SSD'ye taşıyabilirsiniz. Sonra steam>ayarlar>indirmeler>kütüphane klasörleri kısmından taşıdığınız konumu gösterebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız ama videodaki Steam ara yüzünü nasıl yapabilirim?
Sound Track Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 708 Yer Almanya Hamm 15 Şubat 2021 #10 noclip dedi: Hocam konuyla alakasız ama videodaki Steam ara yüzünü nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... O arayüz eski. Video 2 sene öncesine ait. Steam'de Şu anki daha farklı. Artı 0 Eksi
noclip dedi: Hocam konuyla alakasız ama videodaki Steam ara yüzünü nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... O arayüz eski. Video 2 sene öncesine ait. Steam'de Şu anki daha farklı.