Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Bugün Steam'den PUBG indirdim ve lobide pek güzel netlikte bir görüntü yoktu. Ben önceden FPS artsın diye netliği PUBG'nin dosyalarından kısmıştım ama şimdi nereden yükseltileceğini bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
Bugün Steam'den PUBG indirdim ve lobide pek güzel netlikte bir görüntü yoktu. Ben önceden FPS artsın diye netliği PUBG'nin dosyalarından kısmıştım ama şimdi nereden yükseltileceğini bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
Çözüm Adieu 26 Şubat 2023 Dosya ayarlarından önce oyunun içinde İşleme ölçeği ayarı var grafik kısmında. Onunla bi' oynar mısın?
Dosya ayarlarından önce oyunun içinde İşleme ölçeği ayarı var grafik kısmında. Onunla bi' oynar mısın?
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 14 26 Şubat 2023 #2 Dosya ayarlarından önce oyunun içinde İşleme ölçeği ayarı var grafik kısmında. Onunla bi' oynar mısın? Artı 1 Eksi Çözüm
Dosya ayarlarından önce oyunun içinde İşleme ölçeği ayarı var grafik kısmında. Onunla bi' oynar mısın?
KS KS Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #3 Adieu dedi: Dosya ayarlarından önce oyunun içinde işleme ölçeği ayarı var grafik kısmında. Onunla bi' oynar mısın? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorunum buymuş. Konu kilitlenebilir. Artı 0 Eksi
Adieu dedi: Dosya ayarlarından önce oyunun içinde işleme ölçeği ayarı var grafik kısmında. Onunla bi' oynar mısın? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorunum buymuş. Konu kilitlenebilir.