osmandayi Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 25 6 Temmuz 2023 #1 Rampage V900s direksiyon setim var. Steam'e girince direksiyonumun pedallarını buton olarak algılıyor. Pedallar çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Rampage V900s direksiyon setim var. Steam'e girince direksiyonumun pedallarını buton olarak algılıyor. Pedallar çalışmıyor.
M malicavus Zeptopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 osmandayi dedi: Rampage V900s direksiyon setim var. Steam'e girince direksiyonumun pedallarını buton olarak algılıyor. Pedallar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorun bende de var, çözebiliriz mi acaba? malicavus dedi: Merhaba, aynı sorun bende de var, çözebiliriz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi demek istedim.
osmandayi dedi: Rampage V900s direksiyon setim var. Steam'e girince direksiyonumun pedallarını buton olarak algılıyor. Pedallar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorun bende de var, çözebiliriz mi acaba? malicavus dedi: Merhaba, aynı sorun bende de var, çözebiliriz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi demek istedim.
osmandayi Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 25 11 Temmuz 2024 #3 malicavus dedi: Merhaba, aynı sorun bende de var, çözebiliriz mi acaba? Çözebildiniz mi demek istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben zamanında Steam sildim geri yükledim düzeldi.
malicavus dedi: Merhaba, aynı sorun bende de var, çözebiliriz mi acaba? Çözebildiniz mi demek istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben zamanında Steam sildim geri yükledim düzeldi.
M malicavus Zeptopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 osmandayi dedi: Hocam ben zamanında Steam sildim geri yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
osmandayi dedi: Hocam ben zamanında Steam sildim geri yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.