Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 587 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Steam random key nasıl üretiliyor? Çok araştırmama rağmen bulamadım. Yardım edenlere teşekkürler.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 24 Temmuz 2022 #2 Gerald_Emo dedi: Dalga geçmeyin doğru düzgün yazmışım konu ile alakalı yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam random keylerden hep çocuk oyunları çıkıyor onu kastetmiş olabilir.
Gerald_Emo dedi: Dalga geçmeyin doğru düzgün yazmışım konu ile alakalı yazın. Genişletmek için tıkla... Hocam random keylerden hep çocuk oyunları çıkıyor onu kastetmiş olabilir.
Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 587 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #3 427036 dedi: Hocam random keylerden hep çocuk oyunları çıkıyor onu kastetmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum öyle olduğunu genelde çöp oyunlar çıkıyor konu nerede ve nasıl yapıldığını sormuşum bana o lazım.
427036 dedi: Hocam random keylerden hep çocuk oyunları çıkıyor onu kastetmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum öyle olduğunu genelde çöp oyunlar çıkıyor konu nerede ve nasıl yapıldığını sormuşum bana o lazım.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 24 Temmuz 2022 #4 Steam'in kendisi üretiyor birinin ürettiği yok. Steam random keyleri ise önceden ucuza alıp sonradan Steam random key diye satıyorlar benim bildiğim böyle. Aldığım bazı oyunları keye dönüştere biliyorum.
Steam'in kendisi üretiyor birinin ürettiği yok. Steam random keyleri ise önceden ucuza alıp sonradan Steam random key diye satıyorlar benim bildiğim böyle. Aldığım bazı oyunları keye dönüştere biliyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.219 Makaleler 3 Çözümler 194 24 Temmuz 2022 #5 Random değil. Kötü oyunların keylerini random diye satıyorlar. Aslında çıkacak oyunlar belli. 10 kuruşa aldıkları keyi 10 liraya satıyorlar.
Random değil. Kötü oyunların keylerini random diye satıyorlar. Aslında çıkacak oyunlar belli. 10 kuruşa aldıkları keyi 10 liraya satıyorlar.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 24 Temmuz 2022 #6 Burada belirtilmiş hocam: Attığım link kırıkmış kusura bakmayın.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #7 Gerald_Emo dedi: Biliyorum öyle olduğunu genelde çöp oyunlar çıkıyor konu nerede ve nasıl yapıldığını sormuşum bana o lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunların yapımcılarından isteyebilirsiniz. Yazılımsal olarak nasıl üretiliyor diye soruyorsanız ayrı.
Gerald_Emo dedi: Biliyorum öyle olduğunu genelde çöp oyunlar çıkıyor konu nerede ve nasıl yapıldığını sormuşum bana o lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunların yapımcılarından isteyebilirsiniz. Yazılımsal olarak nasıl üretiliyor diye soruyorsanız ayrı.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2022 #8 Fırsatçılık. 1-2TL'lik Key'i 10TL'ye satıyorlar. Sürprizbozan Ben yapsam iyi para kazanırım aslında oyun parası çıkar.
Fırsatçılık. 1-2TL'lik Key'i 10TL'ye satıyorlar. Sürprizbozan Ben yapsam iyi para kazanırım aslında oyun parası çıkar.