Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Mart 2021 #11 MESs¹¹ dedi: Moderatöre selamlar. Genişletmek için tıkla... Moderatör değilmiş
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 22 Mart 2021 #12 Blaziken dedi: Bu ne hız? Steam'i açık mı bekletiyordunuz? Genişletmek için tıkla... Mevzu beleş bir şey ise izle ve gör.
Blaziken dedi: Bu ne hız? Steam'i açık mı bekletiyordunuz? Genişletmek için tıkla... Mevzu beleş bir şey ise izle ve gör.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 22 Mart 2021 #13 Blaziken dedi: Bu ne hız? Steam'i açık mı bekletiyordunuz? Genişletmek için tıkla... Sen Türkleri fazla hafife alıyorsun hocam
Blaziken dedi: Bu ne hız? Steam'i açık mı bekletiyordunuz? Genişletmek için tıkla... Sen Türkleri fazla hafife alıyorsun hocam
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 22 Mart 2021 #14 World War III: Black Gold on Steam bu oyunmuş. Alan kişiye hayırlı olsun.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Mart 2021 #15 intansur dedi: Teşekkürler dostum, World War III: Black Gold bu arada oyun. Genişletmek için tıkla... Bu ne hız yiğidim seni tanımak isterim. Hayirli olsun bu arada hocam.
intansur dedi: Teşekkürler dostum, World War III: Black Gold bu arada oyun. Genişletmek için tıkla... Bu ne hız yiğidim seni tanımak isterim. Hayirli olsun bu arada hocam.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.007 Makaleler 4 Çözümler 20 22 Mart 2021 #16 Furkiipman dedi: Sen Türkleri fazla hafife alıyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Neyse zaten sevdiğim tarz bir oyun değil. Hayırlı olsun alan kişiye. 1-2 taktik ver de daha hızlı olalım.
Furkiipman dedi: Sen Türkleri fazla hafife alıyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Haklısın. Neyse zaten sevdiğim tarz bir oyun değil. Hayırlı olsun alan kişiye. 1-2 taktik ver de daha hızlı olalım.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 22 Mart 2021 #17 Blaziken dedi: Haklısın. Neyse zaten sevdiğim tarz bir oyun değil. Hayırlı olsun alan kişiye. 1-2 taktik verde bir daha kine daha hızlı olalım. Genişletmek için tıkla... Kelin ilacı olsa başına sürer hocam. Hayırlı olsun alan kişiye, benim tarzimda değil.
Blaziken dedi: Haklısın. Neyse zaten sevdiğim tarz bir oyun değil. Hayırlı olsun alan kişiye. 1-2 taktik verde bir daha kine daha hızlı olalım. Genişletmek için tıkla... Kelin ilacı olsa başına sürer hocam. Hayırlı olsun alan kişiye, benim tarzimda değil.