Steam random keyler güvenilir mi?

Axerayn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Sorum başlıktaki gibi, yakın zamanda Steam'e para basmayı düşünüyorum ve bu satılan random keyler Steam'in direkt kendisinden daha ucuza geliyor. Ama dolandırıcı olsalar bile burada gördüğüm vitrin fiyatları 15 TL falan, 1 dolar çıksa yine kara giriyorum, bilmem gereken bir şey var mı acaba? (Reklama falan girer ban yemeyeyim diye çoğu şeyi sansürledim, oradan bakabilirsiniz isterseniz, zaten meşhur bir site.)

1772386510524.png

Oyun fiyatlarını oyun geliştiricileri kafalarına göre belirliyor en dandik saçma sapan yürüme simülasyonunun bile 100 dolar olduğunu gördüm gerekirse 200 dolarlık oyun çıksın hiç bir işinize yaramaz bence çok saçma random keyler.

Bu keyler hep dandik oyunlar çıkartıyor bir kere güzel oyun gelme olasılığı yok çünkü bu keyleri zaten o dandik oyunların sahipleri ucuzdan fazlasıyla satıyorlar ve bunlarda daha pahalıdan size satıyorlar rastgele key adı altında. Birnevi dolandırıcılık aslında örneğin 2000 liralık oyun garanti diye rastgele key satıyorlar ama o çıkan 2000 liralık oyun kimsenin oynamadığı adını bile bilmediği rastgele bir geliştiricinin 2000 liraya sattığı bir oyun oluyor. Kar ettirmez asla alma uzak dur.

Hocam bunlar direk hesaba cüzdan bakiyesi eklemiyor mu ki.
Hayır bunlar key veriyor o da rastgele oyun veriyor sana. Sözde rastgele yani aslında verilen oyunlar hep belli keyler onların keyleri.

Hocam bunlar direk hesaba cüzdan bakiyesi eklemiyor mu ki.

Cüzdan bakiyesi değil oyun random keyleri bunlar. Random bir oyun düşer ama yüksek ihtimal 10 indirmesi olan 100 dolarlık saçma oyunlardan veriyor bomboş para harcamış oluyorsunuz. Bulaşmayın derim değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı