Steam random keyleri nasıl üretiyorlar?

Wopsle

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Çok merak ettiğim bir konu. Ben al-sat yapıyordum. Ama kârı çok fazla olmuyor. Nasıl yapıldığını bilen birisi var mı? Ya da daha ucuza tedarik edebileceğim bir yol.

Bildiğim kadarıyla kodlardaki oyunların sahipleri Steam'e başvurarak kendi oyunları için kod alabiliyorlar. Bende örneğin o oyunun sahibine gidiyorum ve 1 liralık oyunu için key başına 80 kuruştan alıp 1.5 liraya "Steam Random Key" diye satıyorum.

Bunu nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı çünkü geneli 60 kuruşa satıyor ve ben alıp 1.50 a sattığım zaman tabi ki ben değil onlar tercih ediliyor.

Bunu nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı çünkü geneli 60 kuruşa satıyor ve ben alıp 1.50 a sattığım zaman tabi ki ben değil onlar tercih ediliyor.
Kesin bir tavsiyem ve yeterli bir bilgim yok ama düşük fiyatlı oyunların geliştiricilerine ulaşabilirsen konu hakkında soru sorabilirsin belki.

Ben 40 kuruştan alıp 2, 5'a satıyorum bayağı karlı oluyor alan memnun satan memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…