P pikgrum Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #11 Fikirsiz dedi: Hocam bunlar hep palavra oyun yapımcılarıyla anlaşıyorlar mı bilmem bu oyun yapımcıları oyunu 5-10 TL'den çıkartıyorlar tabii oyunlar kaliteli değil sonra bir anda bu oyunlar 1000 TL'yi geçiyor zam yapıyorlar olay budur Steam keyler alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi olmuş siz yazdıktan sonra gidip bakayım dedim 30 TL' ye inmiş oyun şuan.
Fikirsiz dedi: Hocam bunlar hep palavra oyun yapımcılarıyla anlaşıyorlar mı bilmem bu oyun yapımcıları oyunu 5-10 TL'den çıkartıyorlar tabii oyunlar kaliteli değil sonra bir anda bu oyunlar 1000 TL'yi geçiyor zam yapıyorlar olay budur Steam keyler alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi olmuş siz yazdıktan sonra gidip bakayım dedim 30 TL' ye inmiş oyun şuan.
Oxygen0 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #12 sakrucu1234 dedi: Linkteki sitede 45 TL'ye 1000TL üstü oyun garantili key diyor. Alınmaya değer mi? Steam Random Ulti Key Satın Al, En Ucuz Rastgele Oyun Hemen sitemize kayıt olarak en ucuz steam random ulti key satın alarak pahalı oyunlar kazanın. hesap.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam alınmaz. Ben aldığımda saçma sapan oyunlar koymuşlar.
sakrucu1234 dedi: Linkteki sitede 45 TL'ye 1000TL üstü oyun garantili key diyor. Alınmaya değer mi? Steam Random Ulti Key Satın Al, En Ucuz Rastgele Oyun Hemen sitemize kayıt olarak en ucuz steam random ulti key satın alarak pahalı oyunlar kazanın. hesap.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam alınmaz. Ben aldığımda saçma sapan oyunlar koymuşlar.
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #13 Almayın, aldırmayın.