furkanflxy Femtopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı amd 570 Anakart bilmiyorum İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHz 3.00 GHz RDR Online'da (Steam) code:7002.1 hatasını alıyorum, çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 furkanflxy dedi: RDR Online'da (Steam) code:7002.1 hatasını alıyorum, çözümü var mıdır? Eki Görüntüle 2222155 Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Zira hatada oyun dosyalarınızı doğrulamanız gerektiğini söylüyor. Artı 0 Eksi
furkanflxy dedi: RDR Online'da (Steam) code:7002.1 hatasını alıyorum, çözümü var mıdır? Eki Görüntüle 2222155 Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Zira hatada oyun dosyalarınızı doğrulamanız gerektiğini söylüyor.
KS KS furkanflxy Femtopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Adrastos dedi: Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Zira hatada oyun dosyalarınızı doğrulamanız gerektiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Abi doğruladım olmadı hala aynı hata daha öncesindede sil yükle yapmıştım 2 kere. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Oyun dosyalarını doğrular mısınız? Zira hatada oyun dosyalarınızı doğrulamanız gerektiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Abi doğruladım olmadı hala aynı hata daha öncesindede sil yükle yapmıştım 2 kere.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 furkanflxy dedi: Abi doğruladım olmadı hala aynı hata daha öncesindede sil yükle yapmıştım 2 kere. Genişletmek için tıkla... Farklı bir internet ağıyla dener misiniz? Mobil verinizle deneyin, bu da olmazsa, Rockstar Launcher'ı silip tekrar yükler misiniz? Çözdünüz mü? @furkanflxy Son düzenleme: 18 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
furkanflxy dedi: Abi doğruladım olmadı hala aynı hata daha öncesindede sil yükle yapmıştım 2 kere. Genişletmek için tıkla... Farklı bir internet ağıyla dener misiniz? Mobil verinizle deneyin, bu da olmazsa, Rockstar Launcher'ı silip tekrar yükler misiniz? Çözdünüz mü? @furkanflxy
KS KS furkanflxy Femtopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #5 Adrastos dedi: Farklı bir internet ağıyla dener misiniz? Mobil verinizle deneyin, bu da olmazsa, Rockstar Launcher'ı silip tekrar yükler misiniz? Çözdünüz mü? @furkanflxy Genişletmek için tıkla... Abi denetim olmadı modeme reset çektim yine olmadı umudu kestim resmen yapamayacağım galiba en son çare formatı deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Farklı bir internet ağıyla dener misiniz? Mobil verinizle deneyin, bu da olmazsa, Rockstar Launcher'ı silip tekrar yükler misiniz? Çözdünüz mü? @furkanflxy Genişletmek için tıkla... Abi denetim olmadı modeme reset çektim yine olmadı umudu kestim resmen yapamayacağım galiba en son çare formatı deneyeceğim.