K r o n o S Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #11 ToughRock dedi: Normalde her hangi bir oyun üzerinden rehber hazırlarken o oyunun idsini kullanıyoruz. Steam'ın idsi 753dür. Steam'da rehber hazırlamak için. appid kısmındaki idyi 753 olarak değiştirirseniz Steam'da rehber hazırlamış olacaksınız. Bu şekilde; Genişletmek için tıkla... Ustam ben steam adı altında bir rehber açmak istemiyorum. Millet başlıksız yapıyor. Örneğini aşağı attım. Dosya Ekleri Screenshot_20210707_102305_com.android.chrome.jpg 36,9 KB · Görüntüleme: 158 Son düzenleme: 7 Temmuz 2021
ToughRock dedi: Normalde her hangi bir oyun üzerinden rehber hazırlarken o oyunun idsini kullanıyoruz. Steam'ın idsi 753dür. Steam'da rehber hazırlamak için. appid kısmındaki idyi 753 olarak değiştirirseniz Steam'da rehber hazırlamış olacaksınız. Bu şekilde; Genişletmek için tıkla... Ustam ben steam adı altında bir rehber açmak istemiyorum. Millet başlıksız yapıyor. Örneğini aşağı attım.
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 5 Temmuz 2023 #12 ToughRock dedi: Nasıl yaptınız acaba tekrardan bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oluşturmak istediğiniz oyunun atölyesine gidip rehber kısmından oluştura basın.
ToughRock dedi: Nasıl yaptınız acaba tekrardan bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oluşturmak istediğiniz oyunun atölyesine gidip rehber kısmından oluştura basın.