Steam Remote Play aktifken başkası bilgisayara bağlanabilir mi?

FT32566

Hectopat
Aga bu aktifken oyun indiriyoruz diyelim PC'mize bağlanabilıyorlar mı? Yoksa oyuna illa bir kez giriş yapmak mı gerekli? Çünkü eskiden Dying Light 2 indirmiştim bir kere gir çık yaptım ve bilgisayarıma bağlananlar olmuştu. Çoklu hesap mı diyorlar neyse ondan.

Oyun indirirken sadece sizin ne kadar indirdiğinizi görebiliyorlar, bilgisayara bağlanamıyorlar. Bende de RDR 2 hesabında olmuştu. Zar zor Steam'i kapattım da gitti.

Oyun indirirken sadece sizin ne kadar indirdiğinizi görebiliyorlar, bilgisayara bağlanamıyorlar. Bende de RDR 2 hesabında olmuştu. Zar zor Steam'i kapattım da gitti.

Any desk diye bir şeyle bazıları yardımcı olup kapatıyormuş remote Play'i hiç denedin mi sen?

Any desk diye bir şeyle bazıları yardımcı olup kapatıyormuş Remote Play'i hiç denedin mi sen?
Aile hesabıydı benimki kapatılmıyordu o yüzden. Ayarlara erişim kapalıydı. Ayarlardan kapatabilirsiniz aile hesabı değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…